fjärde

tredje
femte
människan på månen är det väl ingen som kommer ihåg? det gäller att va först eller sist, det mesta däremellan är meningslöst.

det här blir ovanligt nog för å komma från mig ett gnälligt inlägg.

vi har fått nytt schema på jobbet. bra fast lite dåligt. min bilpool går t ex i graven fullständigt. vi blandar också riktigt långa dagar (10-21:30) med ganska korta (7:30-16). bra är att helgerna är färre på ett finurligt vis. sen får vi väl se hur det funkar. brukar vilja ge det några veckor på sig att sätta sig innan jag kritiserar.

jag känner mig inte helt nöjd. fundersam på en massa saker. liksom lessen utan att veta varför?

dags å göra sig i jobbåkningsordning.

tjinixen.

tredje
femte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *