ÄNTLIGEN!

åttonde
nionde

efter tolv år; grattis sverige! tänk calle bildt som utrikesminister?! sicken pondus vi hade fått i omvärlden? chansen är liten, jag vet, men drömma går väl an? min dröm om ett nytt sverige gick ju i uppfyllelse!!

val-vaka har det varit i det varit i det hedbergska hushållet. i mysisar har vi ömsom jublat, ömsom bitit naglar. pendlat mellan tv:ns två bevakande kanaler och datorns uppdaterade info. fy så spännande det varit! å nu är vi i mål!

intressant hade varit att veta övriga partiers andelar? fi, junilistan och sd. de sistnämnda har skaffat sig 2 stolar i vår kommun. känns lite otäckt. ska bli intressant att se hur det blir iaf. jag bestämde hur jag skulle rösta precis innan jag stoppade valsedeln i kuvertet. det blev inte alls som jag tänkt från början, men det kändes bra. NU känns det väldigt bra!

tjinixen!

åttonde
nionde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *