femte

fjärde
sjätte
nageln som gick av gjorde mer ont än de andra. nu sitter jag här med tio mer eller mindre stympade fingrar, snyggt är det inte, men nu är läget som det är. med det jobbet jag har så är det så här det blir. blä.

idag har jag varit på gunnar guldsmed å lämnat in min ring. nu kommer jag vara utan den i tre veckor säkert… känns überlänge. behöll förlovningsringen, men den känns så tunn och ensam (jag skrev faktiskt supertöntig först, men det är inte rätt ord. inget som har med min förlovning att göra kan vara på nåt vis töntig).

tias klipper gräset. jag ska laga mat. har satt i mig lite av gårdagens köttfärssås så jag är inte lika hysteriskt hungrig längre, med det är nog lämpligt att sätta fart nu om vi inte ska få ett sockerfallsgräl.

lunchade på stan med eva idag! eller, lunch var det inte. snarare fik på lunchtid, för vi gick till mignon. sådär är det på det stället. tyvärr finns det inte så många andra. sen gick vi runt på stan lite. bl a kollade skoaffärer och marina caddie men jag hittade inte nåt. sen gick vi till designbutiken å frågade efter vår brevlåda (å kollade present till eva) å slutligen hamnade vi på davids där jag köpte ett 2gigs minneskort till min mobil. kostade typ tvåhundra mindre än på netonnet! svårt val då 🙂

på lördag ska vi till kärradal med gunilla å nathan. jag är helt ledig hela helgen! härligt!! fast kanske lite fattigt.. är ledig lördag till tisdag nu. nästan lite onödigt. har erbjudit mig att jobba på måndag men inte fått nåt svar på det. maddah åker ju till santorini på lördag så det kan kanske behövas lite extra folk? sen har vi inventering om två veckor (söndag) å eftersom det ändå är min jobbsöndag blir det en låång dag. tur att det är bra betalt då iaf. blir väl en extra tusing ungefär efter skatt. helt okej, men det blir som sagt en väldigt lång dag. jobbar dan efter också givetvis, en sån där extralång dag. fast jag ska inte gnälla som sagt, är ju ledig extra länge nu istället!

nu hör jag mallias greja i källaren. måste skynda!

tjinixen!

fjärde
sjätte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *