sjätte

femte
sjunde
sinnet är alltså en av mina favvo-filmer. igår såg vi en väldigt konstig film, the inside man eller nåt sånt. fattar inte riktigt vad den gick ut på faktiskt. slutet var t ex helt öppet ur tolkningssynpunkt. kanske var jag bara för trött (en tung vecka) för att jag skulle orka förstå. ibland är det skönt att bara bli matad, å hollywood brukar va väldigt bra på matning. på gott och ont alltså.

jag har äntligen bestämt vad jag ska rösta på! har ju berört detta tidigare, å förvånande nog har jag gjort ett lite skutt. till vänster?! hamnade iaf där jag väl egentligen alltid varit, även om jag aldrig röstat på dem förr. en typ av stödröst kan man nog säga! fegt? nja. men man har ju bara en röst som jag anser man har plikt att använda. iaf om man ska få ha rätt att uttala sig i samhälleliga frågor, å om jag väljer att lägga den på det parti jag stödjer med hjärtat eller med hjärnan är väl min ensak? i mina tre senaste val har jag ju gått på "gammal vana" å det känns helt ok å bryta det mönstret nu.

när vi ändå är inne på ämnet. det är för jäkligt hur mycket energi som lagts på folkpartiets dataintrång. "intrångsskandal"?! visst. men jag hade velat se åtminstone EN sosse med självinsikt inse sitt eget partis begränsning. har de alldeles glömt bort ssu-skandalen för några år sen? minns de inte vilket baluns det var kring lägenhetsaffärerna där cenralt belägna (ruskigt schyssta) bostäder ämnade åt behövande kvinnor hamnade hos barn till fondansvariga socialdemokrater? inte har de redan förträngt vad som hände i samband med tsunimin? jag skulle givetvis kunna hålla på hur länge som helst, men jag orkar inte. har ingen lust att lägga energi på saken – helt enkelt.

nog med politik. för nu iaf! tycker det är ruskigt intressant å prata om det som händer i min samtid, men att debattera med sig själv är inte fullt så roligt.

under filmen igår hördes plötsligt ett krasch, pang, pang, bom.. och …klirr. på det låga bordet i biblioteket stod tidigare tre glasljusstakar på hög fot, två av dessa var nu lagda lite slarvigt, den tredje var lagd i ganska många bitar på golvet mot elementet. jag och whiskien blev jätteovänner och hade ett ordentligt gräl. eftersom jag är starkast gick jag segrande ur fajten och w hamnade på toaletten. m tyckte jag skulle slänga henne ut istället men jag ville inte hon skulle gå ut när hon var så arg. det var morr spott fräs och skrik från oss båda två. schweppes kom ner från övervåningen å satt i hallen å blinkade sömnigt. hon undrade väl vad som stod på. när vi dammsugit upp skärvorna öppnade jag toadörren å frågade om hon lugnat ner sig å det hade hon för där satt en liten blå å skämdes och kurrade så det ekade i kaklet. jag mådde givetvis dåligt av att ha blivit så arg på henne å fjäskade lite med gos och klapp. sen fick de mat å gick ut. frivilligt.

vila lite nu tror jag. ladda för balunset i kärradal ikväll!

tjinixen!

femte
sjunde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *