elfte

tionde
tolfte
timmen är här.

jag hade slarvat bort mitt lösenord så det var klurigt för mig att komma in här. troligen var hotmail spam-polis och släppte inte in påminnelse-mailet heller så det tog ett tag för mig att komma tillbaka. som om nån saknat mig..!

det är så väldans mkt med allting nu att jag inte vet i vilken ände jag ska börja. det är så svårt att ta första steget alltid. varför är det så? jobbet är inte lika roligt som vanligt. alldeles för mycket att göra å jag hinner inte med. orkar inte hänga med helt enkelt. fick ett tok-bryt i tisdags å efter det har det lättat lite. men bara lite. jag vet inte hur vi ska komma tillrätta med allt. det ser ut som f-n å ingen ordning går att få. eller jo, det går väl, men när? och hur?! vi hade "mys-kväll" i måndags, men det hände inte så mycket med den tyckte jag. okej. kanske på de andras avdelningar, men vi byggde mest om hos oss. blev – med facit i hand – väldans bra (läs: kommer att bli bra), men just då var det bara galet. jag hatar att va så här missnöjd, men tills dess situationen är utredd kommer jag inte komma tillbaka på banan känns det som. mjau igen. fast, på onsdag åker jag och maddah till stockholm å hjälper till å fixa med grejerna där! det ska bli superkul (fast jag är lite nervös) å även om jag just nu mest är orolig för hur det kommer gå i wsu blev jag ändå väldigt väldigt glad när dansken frågade om jag ville åka upp! eller alltså, frågade och frågade. det var mer en vänlig order om inställelse. typ!

det är fler grejer som är dåliga men det är inget jag kan/bör ta upp. vill bara säga att det tar mer energi än den/de inblandade förstår. å eftersom nivån redan ligger under kritisk är det inte så mycket att spela på liksom…

plockar med blåfisken till stockholm så om jag hinner blir det uppdatering därifrån!

tjinixen!

tionde
tolfte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *