tolfte

elfte
trettonde

lärjungen lär väl inte ha varit judas egentligen? han var ju den jesus älskade mest. tills petrus came along.

jag har en ensam hemma-kväll med två pälsar. det är ganska skönt, men helskotta så tråkigt jag har. har varit ledig i två dagar nu, å jag tror jag har glömt bort hur man gör när man inte jobbar. det låter sjukt, jag vet, men idag har jag t ex inte gjort nånting. förutom kollat första avsnitten av sex and the city i badkaret. det ser ut som ett slagfält här hemma, men jag orkar helt enkelt inte ta tag i det. numera bor vi typ bara i sovrummet och i spisrummet, så allt annat får typ förfalla. det är väldigt väldigt tråkigt. å i nästa vecka åker jag troligen till malmö så då blir det inget städ då heller…

just nu är det ett program om anders ekborg på svt. undrar hur många kvonor som sitter hemma å trånar? han har den ekborgska utstrålningen, o'boy, men han har också en helt otroligt hustru! nu visar de också scener från kristina från duvemåla. ojojoj, den skulle man ju ha sett, det förstår jag. galet bra måste den ha varit! alla de skådisarna samtidigt.. känns iaf kul att vi fick se peter jöback i cabaré. jag önskar vi hade råd/möjlighet att se mer teater och konserter. t ex spelar pink i stockholm ikväll. åå vad jag hade velat se henne lajv. säkert bamsesuperbra!

imorron jobbar jag igen. calle har bytt plats med magnus som data-PAS. det funkar än så länge helbra. för mig iaf. jag hoppas han är nöjd med mig också? får se hur det blir med malmö sen också. hade varit grymt kul att få åka. det lär ju inte alls bli som stockholm…! jag var ju inte överdrivet imponerad av hur alltsammans sköttes. tias reagerade också ganska starkt. förmodligen är det för att vi båda kommer från egenföretagar-uppväxt. ett litet företag skulle aldrig kunna agera på det vis non har gjort. samtidigt kan det väl kanske kännas som en frihet att det finns så mycket pengar att spela med. MEN, och det är min stora nackdel – jag vet, jag har oerhört svårt att tycka att oaktsamhet och slöseri är godtagbart. vare sig det gäller pengar jag egentligen har med att göra eller ej. jämför statligt/kommunalt kontra företag. jag har så svårt att förstå den där mentaliteten där det är okej att inte bry sig om andras egendom. kolla hur ket:en ser ut till exempel.. kolla hur han såg ut efter bara ett par veckor. kasst är det. jag kommer också ihåg hur jag nästan fick stryk för att jag frågade en kille på societén om han brukar spotta på golvet hemma också.. kan man säga att jag har civilkurage, eller är jag bara ett pain-in-the-ass?

det är ganska tuffa texter han sjunger ekborg på sin nya skiva som hela det här programmet är en promotion för. peter lemarc typ. fast melodierna är mer melodiösa. inte riktigt min musiksmak, men texterna skulle som sagt ändå kunna få mig att köpa den. skivan alltså. tydligen är det en dvd för alltsammans spelas in lajv, med musik och bild ihop. inte särskilt glamoröst faktiskt, ser äkta och ärligt ut. nu sitter de t ex på ett tåg och om nån minut kommer de till en station där några av dem ska av. coolt! sånt gillar jag!

igår vad vi förresten hos anja på hth-kök. det kändes tyvärr inte så bra. känslan vi hade efter att ha varit i kungsäter var helt annorlunda. där fanns många av de detaljerna vi gillade alldeles direkt. usch, jag får ont i magen när jag tänker på det… när ska vi nånsin få ett nytt kök? i sommar? skulle ju vilja fixa badrummet också men det får väl vänta. kan inte göra alla mumsbitar direkt!

två grejer som måste göras är 1) takstege på jovab 2) eldstad från örjans vvs

nu ska jag fixa lite mumsigt te å sen kolla om jag kan få ordning på det allra sista skrivet till vm-resan från i somras. börjar bli dags nu va!? fundera på att lägga till vår nya resa också. har givetvis beslutsångest kring vad den ska kallas.. för tillfället känns det som om "mys i solen" skulle passa fint. vi vet ju faktiskt inte riktigt vart vi ska. flyget till bangkok är fixat å betalt, men sen vet vi ju inte. troligen blir det koh chang så fort som möjligt å sen kambodja. men vi har inget ristat i sten. får se vart vi hamnar. känns ganska spännande faktiskt, det är inte mitt vanliga liv att inte ha ALLT planerat in i minsta detalj… kanske kan det bli en backpacker av mig också!?

tjinixen!

elfte
trettonde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *