sjuttonde

sextonde (juni)
artonde (juni)

säsongen av sopranos verkar aldrig ta slut. tur att jag kan göra annat… det här verkar dessutom vara nupp-avsnittet. amazing.

kom på att jag glömde säga att vi ska höstfestbowla med julbord nästa lördag å jag är ledig dagen efter. kan tyckas dåligt, men jag anser mig få kunna ha nån liten fördel som fixare.. tänkte ev ringa oscars också, eller så låter per fixa det. han ska la inte bara behöva betala, får fixa lite också.

så här mkt kan man inte skriva på en dag. fast det är ju lite fusk (vmdagboken tänker jag på då givetvis) så det är väl ok. hade fundereringar kring att lägga dessa under "kultur"-delen men efter onoga övervägande blev det istället resa, som jag ju tänkt först. det är apselut nån slags blandning men eftersom jag inte kan blanda så..

har msn-jobbträff nu. tycker fortfarande att icq är det bästaste men det är ju för bövelen ingen som använder det längre. alla har blivit microsoft-torskar å det är bara att följa stimmet. det bär mig emot men inte ens jag kan vara principfast om jag får ensam får spotta den törstige mexikanen i halsen.

tjinixen!

sextonde (juni)
artonde (juni)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *