tjugoförsta

tjugonde
tjugoandra
året i mitt liv bodde jag – om jag inte missminner mig – i skövde? ojojoj.

igår var jobbhöstjulbordsfest med bowling och oscars. det blev klart över förväntan med inledande föröl hos mig å sen bowling med julbord (typ) där jag i efterhand kom på att jag åt lite snålt eftersom jag bara gick en gång så det blev sill å sill är ju inte min allra starkaste sida… alltså, en del av förklaringen till dagsens huvudvärk är alltså hittad. därefter blev det oscars å det var trevligt det också. jag fick en grön smaskig å det var inte dumt! maddasens nisse var också där å vi satt å snackade i ett hörn allesammans å sen kom tias å då blev jag jätteglad!

det är konstigt med jobbfester. fram till en viss gräns funkar det skitbra men sen är det alltid nån som ballar ur å ska snacka jobb. keligt tycker jag som försöker hålla isär arbete och privatliv. dock, jag gav det svar som förväntades och som var självklart, men frågan var mer än lovligt korkad å jag är inte säker på att den var helt genomtänkt heller. tror att fler än jag fick den, och det gör nog inte saken bättre?!

har varit på ytterligare ett julbord idag! m:s pappa fyller år på fredag å ville bjuda på en "försmak inför julen" å det var inte alls dumt för det var alldeles lagom med mat. jag äter ju ändå inte så mycket på bufféer (går hellre flera gånger med mycket små tallrikar en få gånger med stora). gott var det iaf å öl å en snaps fick vi i oss. eller alltså, m och lg fick i sig två snaps å konjak på det. jag höll mig till halva treonhalvan plus en liten snaps. inget annat. jo, kaffe då seståss!

sen vi kom hem har jag suttit vid blåfisk å kollat brev å skrivit brev å kollat resdagbok. hade fått mail till jobbadressen från en kund som var mycket nöjd! jag blev så glad att jag var tvungen att formulera mig jätteväl i mitt svar tillbaka. det var underbar kritik till mig och min arbetsinsats och det var helt sanslöst så glad jag blev! kan ev publicera mitt svar senare. får se.

imorron är det köksplanering igen! lediga är vi båda två så först ska KETen till radiodoktorn å därifrån går vi till hth för dejt med anja å sen får vi se om det är tid att hämta bil eller om vi får gå in till stan för å hämta den senare. ska bli spännande iaf. har inte förberett så mycket men det blir nog bra. hade tänkt maila andra planererskan men det får nog bli imorron. eller så skickar jag bara iväg typ samma som jag skickade till a.

måste iaf snart va lagda. klockan är halv elva… å gammal är ju äldst i det här huset. tias spelar dataspel. hör hur det skjuts där uppe. ska skicka ett meddelande via skrivaren. smidigt nu när vi fått printservern att förstå sin uppgift 🙂

tjinixen!

tjugonde
tjugoandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *