tjugonde

nittonde
tjugoförsta

dagen i årets elfte månad handlade om inget annat än kök.

kök kök kök kök. jag blir galen på kök. allt vi gjort igår – okej inte ALLT, men väldigt stora delar av det – är ogjort. nånstans gick det ett steg för långt och tjugo tillagda centimeter blev till sextio och nog kändes köket väldigt stort och lyxigt, men matrummet bredvid blev som följd av detta 124 cm brett. får bli ett oerhört litet bord som går in där då.. nä. det funkar inte. ska maila planererskan å påpeka misstaget innan hon sätter sig å räknar på nåt. positivt nu är att det troligen kan bli lite billigare än vi först trott, negativt är 1) vi måste planera om 2) det inte kommer  bli billigare trots allt eftersom vi måste lägga upp alltsammans helt annorlunda. morr. nu måste vi alltså typ börja om. försöker se det från den goda sidan, det kan ju bara bli bra av det här. mer planering betyder bättre planering. fast mjau. igår kväll var det såå nära att vi gav upp alltsammans å köpte stor blank tv på nätet istället.

slumrande plan finns att blanda in arkitekt. ska ge det en sista chans nu, men funkar det inte är det ingen idé att vi stångar oss blodiga längre. nån som är bra (bättre!) än oss får ta tag i det då. kan få behandla spisvardagsrummet samtidigt. två flugor på smällen typ.

nu måste jag äta.
sen jobba lite.
sen planera mer kök.

tjinixen!

nittonde
tjugoförsta
1 comments Lägg till din
  1. Jag är inte arkitekt men jag har mânga bra idèer! :)Annars kan ni snacka med Evas Tomas?
    krams,
    ps: ge inte upp, köp ingen tv, netonnet behöver inte era pengar bara Uets arbetsinsatts? ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *