trettonde

tolfte
fjortonde (juni)
månaden om året skulle ägnas enbart å semester å igentagande av allt det som missats under de ordinarie månaderna.

mammas födelsedag idag. pratade med henne för nån timme sen på mobil från arguineguin eller hur tusan det stavas. hon har nyligen lämnat las palmas och ingrid och hiram å som jag förstår det hade hon det jättejättefint där uppe. nere på sydkusten (där hon iofs bara varit i nån dag) är det dyrare men varmare. å kanske inte lika "mysigt" eftersom där inte finns nån ingrid. hoppas hon får det mys nu ikväll iaf så det inte känns tråkigt att fira fösledan ensam 🙁

resdagboken över vm-resan är klar! tänkte lägga in texten här faktiskt. retroaktivt, jo, men då finns den dubbelt bevarad. dagboken alltså. en å annan bild också kanske, men jag tror inte jag lägger in riktigt alla!

imorron ska vi till kungsbacka och kökspsykologen. ska bli ruskigt kul/skönt/relieving att äntligen få ett "avslut" på all planering å därigenom kunna få fram ett ekonomiskt förslag. jag lutar starkt åt kungsäterkök, men eftersom vi inte har nån blekaste om var vi hamnar ekonomiskt är det kanske dumt att drömma en massa om det sen blir galet. vi har ju inte varit på himlekök alls, men det är nog bra. m satte ner foten å tyckte det var onödigt att blanda in ytterligare sörjande. kan hålla med faktiskt, även om det hade varit fett roligt att få veta vad det ultimata dröm-köket skulle kosta… hth har en stor fördel, de har anja, men vi kan ju inte bygga ett kök för att vi tycker om planeraren!? de hade inte riktigt allt vi önskar tyvärr. men om det nu blir orealistiskt med kungsäter så får vi väl tänka om. vill helst inte tänka för mycket på det nu i vilket fall. imorron förmiddag har vi gjort vad vi kan. bara vi kan komma överens om vad vi kan, jag å han jag älskar 🙂

KET:en har förresten varit hos radiodoktorn. det gick så där. innan var lite lampa trasig. nu är lite mer lampa trasig. tidigare var det bara mörkt över displejen. nu är det mörkt över både display och lite knappar nere i högra hörnet. det betyder att det just nu bara är lite knappar i övre och nedre vänstra hörnet som fortfarande har ljus på sig. när det ursprungliga felet skulle fixas fattades det givetvis just exakt den lampan som hade behövts, å så blidde det mer mörker i stället för ljus. kasst. men det ska åtgärdas. frågan är bara när?! det skulle ringas från mtt. ser fram emot detta!

nu är det snart dags å plocka ut tvätt ur maskinen. sen vore det sjukt gosigt att lurva in sig i sängens mjuka dun! kanske lite tidigt, men mja.. sova måste man ju, å det är bättre att va utvilad en ledig dag – annars blir det så svårt att få nåt gjort! får se om det blir vm ikväll. annars kommer det senare.

tjinixen!

tolfte
fjortonde (juni)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *