tjugofemte

tjugofjärde
tjugosex
gången internetanslutningen bröts gav jag upp med ett tjut å plockade med datorn upp till whiskiens rum å kopplade helt sonika in kabeln i datorn direkt. eftersom jag höll på att drahem ganska stora filer (alla som känner mig må förundras, men nä, det var givetvis inget olagligt 🙂 så var det sjukt irriterande att hela tiden få leta upp nätverket manuellt. jag fattar inte varför han ska hålla på å slarva bort min nyckel hela tiden å få för sig att den istället ska delas ut automatiskt. det kanske den gör, vet inte, men det funkar ju med nyckel iaf å eftersom jag inte säkert vet vad som är fel får det bli min felsökningsguide. typ.

podcaster! min nye bäste vän! här hittar jag gamla spanarna-avsnitt (det var dessa som laddades ner) som jag till min förtjusning kastat mig över. oj så festligt! I like! det blev också ett par avsnitt av språket i p1, men dessa har jag inte hunnit lyssna på ännu så jag vet inte om jag bara är förtjust eller överlycklig! lars-gunnar andersson den gamle hjälten svarar tydligen på lyssnarfrågor och det ser jag mycket fram emot. vidare har jag ju fem olyssnade ljudböcker typ, men det blir nog tid till dem också i sinom tid.

har uppdaterat vår resa på resdagboken. hette tidigare mys i solen! men fick nu i stället det fantasifulla namnet härligt i kambodja!. ändrade magnus adress också så han får säkert ett mail nu, men det spelar ingen roll.

m drog en härlig line när jag kommit hem med trasig bil å berättade om hur brandmännen allihop stod å rotade i bakluckan efter en domkraft som jag förklarade att jag inte visste om jag hade. "är det lag på det har jag en". det var här m andades djupt å morrade "du vet vad selma lagerlöf gjorde precis innan hon dog men du vet inte att du har en domkraft i bilen?". "nä just det", kvittrade jag. "det är därför vi kompletterar varann så himla bra!"

 fullt av brandmän var det kring ket:en efter the close encounter med 1 st ljuddämpare

nu ska det tomtas å diskas å sen ev delas ut julkort. skulle gjort det idag när det var helt strålande sol från en alldeles klarblå magisk himmel men jag vet inte riktigt varför jag fastnade inomhus. hade en varm och mjuk tvådecibells indisk katt i knät, vilket kan ha svårtgjort förflyttning. eventuellt. eller så var jag bara lat? fast nä. det sistnämnda var tråkigt så det kan inte va nån orsak 🙂

mot tomtelandet!
tjinixen!

tjugofjärde
tjugosex

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *