tjugofjärde

tjugotredje
tjugofemte
är julafton! börjar faktiskt få lite julstämning nu!

har berättat om katternas julklapp till mig nu. det blev lite morr och fräs men jag tror han godkände till slut. i vilket fall var det inget att retas på, så då gjorde han inte det. hoppas jag! är lite missnöjd, men det har nog inte med min katt-köpta julklapp att göra.. kanske att det är så mkt kvar på nåt vis. tias har gjort mys å så men det är fortfarande massa ojul kvar typ. tänkte försöka diska lite å så idag å sen kanske placera lite tomtar? julgranen kläs troligen redan på torsdag.. blir väldigt konstigt att inte göra det sista kvällen, men traditioner går ju faktiskt att förändra, så det blir väl bra då?!

ska till stan om en halvtimme drygt. handla julklappar, de sista, å låna 850:in å köpa kattmat å sand. så måste det köpas frimärken å lämna usb-pinnen hos lolles så tias kan skriva ut de sista julkorten. hade inte fler tjocka papper hemma, men de hade på lolles så då löste det sig iaf. bra!

det är kallt i mitt hus. säkert kallare ute. var frost i natt, å minusgrader när jag gick upp vid halv elva. men nu är det dimmigt som tusan – igen – å nån plusgrad. säkert kallt som tusan dock.

måste planera min dag lite bättre. blir så stressad.. mjau!
måste skynda!

tjinixen!

tjugotredje
tjugofemte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *