tjugotredje

tjugoandra
tjugofjärde
december kommer jag jobba till kl halv tio. ärligt tycker jag det är korkat att ha öppet så sent en lördag, dan innan julafton, men det är inte jag som bestämmer. och eftersom argumentet är att det ska vara enhetliga öppettider så får jag väl foga mig. eller alltså, fogat hade jag gjort i vilket fall, men det är alltid lättare att acceptera idioti när den i någon mån förklaras och försvaras.

kanske har jag redan gnällt lite om det här. minns inte riktigt. i vilket fall är detta en av anledningarna till att jag inte är i borås på julfest ikväll. den största anledningen är att det är min å tias myshelt innan jul, båda har faktiskt varit lediga idag å vi har handlat lite julklappar etc. den andra (och minst viktiga) och orsaken är att jag inte vill festa med människor jag tycker beter sig illa. det är alltså INTE öppettiderna i sig jag opponerar mig mot utan sättet de meddelades på. ett mail på morronen där kontentan i stort sett är: din jul är förstörd. från början skulle jag ju jobbat hela julafton också, 9-16. tack som fan för den. dock, kajsa den underbara såg min lessenhet och erbjöd sig att jobba för mig. hur gulligt som helst!! jag tar således hennes annandag å hon tar min julafton. grejen är att alltsammans är helt omkullvält eg eftersom öppetiderna på julafton (vem fan handlar på julafton??!) ändrats till 8-14. helt klart mer genomtänkt. att vi har öppet till kl nio kvällen före har jag fortfarande åsikter om, men saken är som saken är. inget jag kan göra åt å således inget att reta upp sig på. men lessen, det är jag fortfarande… 🙁

vidare är eländet inte slut för i tisdags kväll gick KET:en på en jävla nit när nån tappat en ljuddämpare precis framför oss som vi alltså körde på. det blev tårar, 112 å brandkår och bärgare hem. 60 liter bensin rann rätt ut i diket å oj så lessen å missnöjd jag var. samtidigt, det kunde blivit så mkt värre; ullisen hade varit klart svårare att reparera t ex. dumt är iaf att det hände just nu för det är jul å nyår å på nyår hade vi tänkt åka till falun för å fira med petra och magnus men frågan är om vi hinner få en bil. annars spelar det ju liksom ingen roll. dubbelmjau iaf. dock kan vi i värstaste fall låna 850:in å nu när jag fått lugna ner mig lite känns det faktiskt helt okej. det är lite synd att inte få köra KET, men å andra sidan sparar vi typ 120 mil å det är ju inte heller dumt. eva å han som heter emil ska också upp, men när de ska åka är det ingen som vet. hade annars varit finfint att åka ihop! särskilt nu i fattiga jultider. med självrisker å dyra klappar.. har förresten bestämt att lille bror ska få en dyr klapp. hoppas han inte hunnit köpa en sån själv redan bara. men då får den lämnas tillbaka bara…

fast, lite glad är jag för jag har köpt en röd julklapp till mig själv!

tjinixen!

tjugoandra
tjugofjärde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *