tjugosjunde

tjugosex
tjugoåttonde

nysen idag fick mig att inse att jag nog håller på å bli förkyld. det har jag dock inte tid med eftersom vi åker vår kos imorron!

har givetvis i vanlig ordning inte packat klart än, men grejerna ligger på sängen å ska bara proppas ner i väskorna. är i lika vanlig ordning nervös så klart men det går säkert över tills imorron. bara pengar, pass å tias kommer med så är saken biffad!

fick idag – av misstag – veta att j ska sluta på jobbet.. blev lite lessen, men glad för hans skull för han behöver nog lite ombyte. kommer sakna honom iaf, det blir inte detsamma utan honom. inte på långa vägar… vem ska jag nu snacka film med på lunchen? men som sagt, osjälviskt lycklig är jag för hans skull!

dags å göra sista handen till verket nu. sen va lagd å lagom utvilad till imorron 🙂 usch va nervig jag blev nu. helt darrig i magen. det kanske är därför jag blivit sjuk också? men inte tusan är resfeber så bokstavligt? det har nämligen känts precis som precis-innan-feber-känningar idag med ont i frys, kroppen å ynklighet. missnöjd om det inte är MYCKET bättre imorron.

nåväl. följ den spännande ävertyrsresan (med ryggsäck!!) på www.resdagboken.se. direktskutt från länken längst ner till höger (på startsidan)!

tjinixen!

tjugosex
tjugoåttonde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *