tjugoåttonde

tjugosjunde
tjugonio
är min födelsedag! fast i april. så det är ett tag kvar..

kambodja var.. annorlunda. fattigt ekonomiskt, och med enorma sociala problem såsom korruption och roffa-åt-sig-mentalitet. men här finns också otroliga kulturskatter. angkor var makalöst! eftersom jag inte varit i rom – än – får det här absolut sättas högt på listan över coola grejer jag sett. faktiskt var nog tias ännu mer impad för stunden, men jag har nog tagit lite längre tid på mig att smälta hela upplevelsen.

dock. trots nästan tre veckors semester känns det inte direkt som två utvilade nosar som kommit hem. m drog direkt till köpenhamn och klädmässa i bella center och jag blev ensam i några nätter. på ett vis lite skönt efter att ha tillbringat dygnet runt tillsammans, men samtidigt blev jag grymt missnöjd och lessen när han valde att festa bort lördagskvällen vi kunde spenderat ihop. iaf den senare delen. blev en massa morr efter det.

en helt ofattbar sak har hänt. mistyn är borta. hon har varit borta i över tre veckor nu. men eftersom vi inte hittat henne kan vi inte heller riktigt sörja henne. det är en orealistisk känsla, och ibland blir jag alldeles galen av sakning efter henne. fastän hon var den lilla egna månsen så hade hon ändå precis lika mycket plats hos mig/oss som dom andra två. vi har haft annons i tidningen och har flera gånger tänkt ringa polisen. vad som håller tillbaka kan jag bara gissa; att få ett svar som visar att hon inte längre finns. jag hoppas fortfarande att hon bara flyttat hemifrån och att hon ska komma skuttande här en dag, men ju längre tid det går desto mindre chans är det. det förstår ju till och med jag. men mjau vad jag saknar henne. har helt ont i magen.

jag äter penicillin för tillfället.

håller på å lägga låtar i itunes. råkade ta bort en del när jag skulle göra om en spellista. lagom irriterande. iom mistyn, och min sjukdom, har jag extra kort stubin. men samtidigt: jag var faktiskt lugnare än vanligt när sånt här händer.

lilla mistyn, kom hem!!

tjugosjunde
tjugonio

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *