tjugonio

tjugoåttonde
trettionde

var numret på vårt hus när adressen fortfarande var egnahemsgatan. fastän det är många många år sen (kanske 15?) kommer det för mig på nåt vis alltid vara egnahemsgatan. mer än det är morkullegatan.

jag måste blir mer noggrann när jag jobbar med den här uppkopplingen/datorn. givetvis dog det just som jag skulle posta inlägget. och givetvis hade jag ctrl c:at alltsammans, så det borde vara lugnt. men givetvis glömde jag bort det och kopierade lösenordet istället. lätt att hålla mig för skratt. word är ett finfint hjälpmedel i dylika situationer. det vet jag ju.. gäller ju bara att inte slarva. likadant igår när jag lyckas ta bort först massa låtar från originalsamlingen i itunes. sen lyckas jag ta bort min nyskapade lista som jag hållt på med en timme. fast iofs. kanske tur att den försvann, annars hade jag väl tagit bort ännu mer originalmusik. morr iaf.

hemma från jobbet idag också. hade helst velat jobba – det är ju tråkigt att vara hemma, men jag vill inte stå i infodisken och må kasst. det blir inget bra av det i slutändan. tur att det är lugnt på kundfronten under den här perioden. ska i alla fall höra av mig i eftermiddag å om det blir panik så får jag väl åka ut och jobba sista tre timmarna. tror inte det ska va nån fara, men iaf. saknar jobbet nu. ganska mycket. det blir ingen kontiunitet för tillfället. semester och sjukdom. keligt.

har beställt moulin rouge och dirty dancing på cdon. tänkte först ta dem från itunes men det hade dels blivit dyrare och dels ingen fysisk skiva. har fortfarande inte riktigt lärt mig det där virtuella. det är schysst att ha en cd jag kan plocka fram, tumma på, läsa texterna från, ha i bilen OCH lägga på podden. finns väl bara fördelar? eller jo. en nackdel. de tar plats!

igår var e. här och drack en kopp te och hämtade sin ryggsäck (som ju är lite trasig i dragskon. vi har lovat att fixa det när hon kommer tillbaka från vietnam. det är nog ingen stor operation, och det känns inte okej att lämna lånade grejer trasiga). hon var i varberg för att lämna sin nyckel till lägenheten, så nu är hon officiellt lerumsbo! medan vi satt här å pratade ringde det på dörren och det var spiskillarna från örjans vvs som kom för att rätta till insatsen i öppna spisen. den kom bara in 4 centimeter, men oj vad det gjorde skillnad! vi hade nog trott att vi skulle fått in den ytterligare 4, men det här blev iaf mycket bättre! kul! m kom hem precis lagom med takstegen för att de skulle hinna hjälpa oss med dem också. ett steg tappades rakt ner på sländan som sitter i en av krukorna vid altanen. jag var helt säker på att den skulle trilla rakt på själva krukan så det var med lättnad vi förstod att det "bara" var dekorationssländan. synd det också givetvis, men mer uthärdbart än om det varit den blå favvisen i keramik. nåväl. spisen blev fin! och igår kväll gick vi omkring här å myste och såg fram emot att få elda i den. måste få tag i killen som ska hjälpa oss med klinkersarna (bröllopspresent!) och boka tid med sotaren. måste bestämma hur vi ska möblera det här rummet också men det kanske kommer av sig själv. ska vi ha tv:n på samma vägg som tidigare eller på den motsatta? vi får väl prova oss fram. helst hade jag velat ha den där den står sporadiskt idag, men det blir nog för långt ifrån. får köpa en bamsestor i så fall!

försökt ringa mor men det var inget svar hemma. får testa på mobilen. tänkte fråga om hon kanske hade lust att komma hit idag och dricka te eller kaffe när jag ändå är hemma ensam. hon åker ju i nästa vecka. låter som en fin resa. håller tummarna.

fortfarande ingen mjukaste pälsen i världen. saknar henne så otroligt…

lilla mistyn, kom hem!!

tjugoåttonde
trettionde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *