trettionde

tjugonio
trettioett
inlägget är egentligen det trettioförsta har jag kommit på. det var ett "äntligen"-inlägg direkt efter valet i höstas som rörde till det. nåväl. nu får det va så här!

mamma är i thailand och trängs på sin rosa buss-båt. det är tydligen brutalt trångt i hytterna, men det var nog inte helt oväntat. hoppas hon trivs bara! solen, värmen och det grönblå havet borde iaf göra sitt till det positiva 🙂

inatt fick c och l en liten pojkbäbis! det blev alltså inte snöbäbis, utan en töbäbis! är jätteglad för deras skull och ser mycket fram emot att få titta på underverket! jag har inte pratat med honom själv, men de hade ju gått ungefär en vecka över tiden så när de åkte in till sjukhuset för att l hade ont i njurarna (enl per) så bestämde de att sätta igång förlossningen. fem i tio på kvällen kom det en litet barn! hoppas allt gått megabra verkligen!!

jag vill ha en ny TV. apropå det. fasen. jag skulle ringt sotaren, men det har jag glömt. testar nu.. sitter i telefonkö nu… vet inte hur lång tid i förväg vi måste vara ute? vet inte alls när fc kommer heller.  han skulle komma den här veckan, men eftersom vi inte hört nåt från honom vet vi ju inte om han glömt det eller om han bara har fullt upp. m får påminna! fick iaf tid av sotarn. de skickar en fredag 16 mars mellan kl 9 och 11. m kanske får ta sovmorgon då?

lyssnar på spanarna. svårt att göra annat samtidigt faktiskt. kanske ska spela sims? 🙂 har betalt räkningar och ringt sotaren. det var det som var viktigast. ska ringa ica-banken också. och kanske åka till stan å hämta klinker och fog. plus till davids lassabacka-affär. vill ha tv nu… för vicka pengar då? kan man undra..

min lön stämmer förresten aldrig. antingen för lite eller för mycket. blir så trött. morr.

det snöade inatt igen. fast nu regnar det. blött och slafsigt. usch. jag älskar ju snö. men fryser det på nu blir det ju glashalt.. trist. som när vi åkte till marcus kalas i göteborg i helgen. då var det underkylt regn. det frös på bilrutorna! har jag aldrig varit med om. kändes lite tokigt, och otäckt… men kalajset var najs. fast jag var sjukt trött. vi åkte hem vid halv ett. gps:en var grym. visade perfa väg.

lilla mistyn, kom hem!!

tjugonio
trettioett

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *