trettioett

trettionde
trettiotvå
år har jag levat. de sju senaste har varit de bästaste!! – de med mallias!

solen skiner på mamma i thailand. just nu på phi phi. pratade faktiskt med henne i telefon idag. hon satt med en chang bland turisthysterin på phi phi-öarna. låter okej! fast just nu har jag oerhört lätt att hålla mig från öl. mår rätt kasst. illamående. kan härröra från hushållets kräksjuka i helgen. efter besöket hos bäbisen elliot åkte vi – via ställets take-out – hem och från halv åtta ungefär var det regelbundna leveranser varje timme. hela natten höll det på och vi hölls vakna båda två. ganska mör var jag när jag skulle köra till jobbet på lördagen.

ett bamsestort problem i hela balunsen var att det kvickt måste hittas en ersättare för tias i affären. telefonen brukades mellan anfallen, men resultatet var inte så upplyftande. själv höll jag mig utanför. förstavalet, mostern, var upptagen på annat håll. nummer till någon annan fanns egentligen inte och med klockan närmande sig nio började det bli lite panik. maggan ficks tag på och hon hjälte-fann och kontaktade gerd som likaledes kunde hjälte-hjälpa-till!

yngre brodern slarvade bort sig idag. ingen visste var han var å utredning sattes igång. i efterhand verkar allt givetvis överilat, men just då var valet enkelt. L ringde mig och var utom sig. mamma messade j och frågade om hon visste nåt och det tycker jag var lite onödigt för det är klart att hon inte gjorde. blev bara grymt orolig. i onödan, kan med facit i hand konstateras. ungen "hittades" iaf. var på sjukhuset för provtagningar etc inför ryggoperationen i nästa vecka. alltsammans var alltså ett onödigt/klantigt kommunikationsmisstag. morr.

det är vår ute! inte särskilt varmt, men fåglarna kvittrar hysteriskt och det luktar vår i luften! underbart!!

oprah har i bakgrunden besök av verkliga personen bakom will smiths oscarsnominerade film "jakten på lycka" (kommer inte ihåg originaltitel: "the pursuit for happines" kanske?). sentimentalt givetvis, men ändå sevärt. vardagen kan kännas tung, men en vardag i ett hus med fyra väggar och ett tak, utan alkohol och vapen, förbleknar allt.

är grymt hungrig. finns inte mycket mums i kylen, men nåt ska jag förhoppningsvis lyckas knåpa ihop.

imorron kommer fc hit och levererar vår bröllopspresent! ska bli kul att få det klart äntligen. har inte fått fakturan på kalaset ännu. och sotarn kommer inte förrän om en dryg vecka, men därefter kan vi myselda! ser mycket fram emot detta. tv ska köpas också. plus nytt ljud. hoppas det blir bra. problemet är att nu är tv:n okej. ett tag var den ju helt magnet-förstörd. får se vad sotarn säger om avståndet till högtalarna. kan han säga nåt om det? eller njo. det kan han ju, men kan han förbjuda viss möblering? sen vill vi givetvis inte ha förstörda högtalare. men det är ju en annan historia. väntar iaf på hans utlåtande. kommer gå på typ 25' annars. kan vi ju spara… det är enormt mycket pengar egentligen. wow.

måste nog äta nu.

lilla mistyn, kom hem!!

trettionde
trettiotvå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *