trettioåtta

trettiosju
trettionio

gånger har jag förmodligen ändrat mig när det gäller vårt kök! nu är det iaf på god väg att bli permanent. i en del fall är det tur att vi inte byggde för ett halvår sen, t ex att vi troligen inte hade flyttat köket till erics rum. huvva! idag har jag iaf ritat ett nytt kök i IKEAs kitchen planner. det fanns en på HTH också men den var helt gräsligt kmplicerad för att ändå resultera i så lite…

så här ser köket ut idag. tänkte det kanske kan va kul å se tillbaka på 🙂

   
framtidens kök:

    
nuvarande kök (sorry för stök):

nu ringde precis tias så jag måste ge mig min kos! vi ska hämta släp så vi äntligen blir av med alla risbitar i vår trädgård. de har ju legat där mer eller mindre länge, underligt bara att de inte blåst bort? tänkte lägga dem på valborgsmässoelden, men det kanske är lika smidigt att slänga på dumpen? får se.

mår förresten bättre idag! ska se om jag får på mig snickersbyxorna nu; vore fint att ha dem när vi ska arbeta 🙂

drömde om mistyn inatt. när jag vaknade var jag helt säker på att hon var där på riktigt. blev så makalöst besviken när jag förstod att det bara varit en dröm…

tjinixen!

trettiosju
trettionio

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *