trettionio

trettioåtta
förti
är nästan fyrtio. ålder likvärdig med mognad, och veckoantal lika med fullgången graviditet…

med risk för tjat: jag mår sjukt illa!!! sitter i sängen å kollar på grey's anatomy. katten s ligger bredvid mig och är inte bara varm utan väldigt gullig om mjuk också. tis är i trönninge å vaktar tuss. han passar givetvis på å njuta i soffan framför sin fars enorma utbud av fotboll också 🙂

igår tog wic sitt tredje sm-guld! kollade matchen på harrys med mamma och martins x2. grymt spännande var det: de låg under med 3-2 men hämtade upp på makalöst vis!

ikväll ska jag på konsert i varbergs kyrka med mamma. vet inte riktigt vad det är vi ska se, men det blir nog bra! om jag bara kan få  min kropp att sluta må så vansinnigt kass… morr så keligt det är. räknar med att det börjar avta nu, å det gör det nog, men just idag hjälper ju inte det. var hemma några dar i förra veckan, det kändes faktiskt mycket bättre efter det. idag känns det som tillbaka på noll. förhoppningsvis går det fint imorron i vilket fall. jobbar 10-19:30 så jag hade tänkt åka buss, men det skiter ju sig på hemresan, bussen går kvart över.

nä, jag klarar faktiskt inte att skriva mer nu. blö.

tjinix!

trettioåtta
förti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *