trettiosjätte

trettiofem
trettiosju

inlägget kommer enbart handla om gördinegenbok, nybloggat och mina försök att förändra bloggens utseende.

gördinegenbok är skräp. säkert bra när det funkar men mitt i min uppladdning av bilder la alltihopet ner. höll på att hoppa ur morronrocken av irritation. ett och annat fult ord dök ur min mun också. fy på  mig.

försökt pinga min blogg för att den ska skutta in på nybloggat. tror inte jag fick det att funka.

har också i en halvtimme försökt flytta överskriften i min blogg till vänstersidan. det gick. fast då hamnade den helt i linje med ramen och blev superfult. spenderade ytterligare en dryg halvtimme att försöka flytta marginalen en liten bit. det gick inte. nu ger jag upp.

blä. jag tycker inte om när det går mig emot. idag har varit en helt hopplös gå-emot-dag.
går och hänger tvätt istället. ute! om det inte är alltför kallt..

mår illa också.

missnöjt tjinix.

trettiofem
trettiosju

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *