fyrtioåtta

fyrtiosjunde
fyrtionio
kilometer i timmen, på 70väg. så långsamt körde den vinglande bilen framför mig som långsammast. den vinglade och yrade så förgjordat att jag till slut ringde polisen. därför kom jag för sent till jobbet. hur det gick vet jag icke..

ex2 kan inte följa med till köpenhamn. de har ingen hundvakt. och nu är det nog ändå typ kört att få hotellrum så det var kanske lika bra. väldigt tråkigt dock. får försöka ha roligt själva nu istället. mys och gos måste det bli!! och lite shoppning.

älsk! tis är min duktiga lilla handy man som tömt i stort sett hela bäbirummet och som, fram tills tv-sporten började för tio minuter sen, stod och slipade tapeter! har inte riktigt bestämt för hur det ska bli i det där rummet – mer än vilket golv vi ska ha. ska vi ha målarfärg eller tapet? finns jättefina tapeter, men kan vi hänga upp dom? färg är kanske lättare att kleta på; iaf med tanke på de sluttande väggarna, men underarbetet är ju enklare med tapet. nåväl. kommer nog bli superfint hur vi än gör 🙂

mår inte helt ok. ont i ansiktet typ. ont vid näsan och på ögat. lite missnöjd med det. ska faktiskt strax va lagd, men först måste jag leta upp en bikini tills imorron när jag och mor ska till kusthotellet! ska bli mys hoppas jag.

semestern har börjat!!

tjinixen!

fyrtiosjunde
fyrtionio

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *