fyrtiosjunde

fyrtiosex
fyrtioåtta
inlägget skulle ha handlat om roliga saker men så dök det nya schemaförslaget från jobbet upp och nu är jag mest missnöjd och lessen. de nya öppetiderna som jag såg fram emot med massa glädje känns nu bara trist och sorgset. jag kommer inte att vara hemma från förrän vid halv nio-nio nästan varendaste kväll känns det som… snyft och snörvel.

annars, en av de roliga sakerna är att jag visserligen fortfarande blöder i stort sett varje dag, men de tester och undersökningar som gjorts inte visar att det är nåt som kommer från bäbisens lilla hus i magen, så då spelar det ju egentligen ingen roll. det får gärna blöda hur mycket som helst, bara jag vet att det är ofarligt!

imorron har vi brännbollskubb med jobbet. ska bli kul hoppas jag. känns inte superkul just nu, men det blir nog bättre. roligare än att sitta hemma, vill gärna va med en liten stund. orkar nog inte med hela kvällen dock. och jag jobbar ju på söndag.

nästa vecka semester!!

peter the snickare var här imorse och tittade på vårt kök. han känns perfa och vi ser fram emot att han ska sätte tänderna i vårt lilla hus. han tar kontakt med lite av de hantverkare som behövs (murare, elektriker etc) medan vi ska kolla om vi ska ha egen rörmokare. anja var förresten här igår eftermiddag med lite ritningar och allt känns helt okej. kul! hon ska börja räkna på kalaset. får se om det är lika kuligt efter det 🙂 sov hur mycket som helst idag, annars skulle jag ringt bankkvinnan och beställt tid för lånediskussion. höjning av beloppet plus förhandling och ev bindning av en eller ett par av redan befintliga lånedelarna. dessutom ska jag höja mitt pensionssparande.

på tv gamla csi-avnsnitt. har faktiskt inte sett just det här. ska sätta mig hos tis och få tröst och kramas lite nu!

tjinixen!

fyrtiosex
fyrtioåtta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *