fyrtiotre

fyrtiotvå
fyrtiofyra

dagar kvar till min midsommarledighet!

men det är bara 20 dar kvar till vårsemestern 🙂 satt ett litet tag å försökte hitta hotell till köpenhamn, men det kändes ganska hopplöst. dessutom, jag är så himskens trött att jag faktiskt inte har nån inspiration.. pratade med e i telefon och gulliga hon sa att hon kunde kolla på det imorron. det känns som om det mesta är antingen väldigt dyrt, eller slut. vilket som är dåligt för oss.

försov mig lite i morse också. andra dan i rad jag snosslar bort en massa tid jag inte är medveten om. när jag så satte på min mobil såg jag att amm skickat ett samåkningsmess vilket jag genast svarade på. fick alltså åka sow till jobbet. tänkte åkt buss hem, efter ett gekås-besök, men jag fick åka gina istället. schysst! vi åkte om bildepån: jag skulle köpa sån där lackifyllningsstift/penna/pensel, men precis när vi gick in i byggnaden stängde verkstadsshopen så det blidde inte. får åka därom imorron istället. eller nä, vi har utarbetat en ny plan. m går hem från jobbet imorron eftermiddag, å för att slippa komma ut till mig i ullared har han lovat att både åka om volvo och om babyhuset. ska se om han kanske kan åkas om färghuset också. fråga om golv och golvläggare. får se om han går med på den lilla utflykten också? fast det tror jag. tis är världens gulligaste nos. dessutom är han också gravid. en smula. han har "sömnsvårigheter", och det har han läst sig till ofta händer blivande fäder. gulligt! vansinnigt gulligt faktiskt!!

kommer inte ihåg om jag nämnt att vi fått tag på en snickare som ska komma hit och reka på måndag? är oerhört hoppfull inför detta. hoppas både på att kemin stämmer, och att han isf har möjlighet att hjälpa oss. spännande iaf.

anledningen till att jag är så himskens trött är att jag sover kasst. jag går visserligen å lägger mig i tid, till och med före tid, men så liggs jag å läs flitigt i den av mamma lånade Att föda och så kan jag inte somna. det är en osedvanligt okej bok ur förlossningsperspektiv. inte sådär pekfingrig utan mer så här går det till och det kommer göra ont som fan, men försök att hålla dig lugn och orädd så går det lättare. typ. en barnmorskas kommentarer och idéer blandas med förlösta kvinnors historia. antar att det framöver kommer dyka upp en å annan förlöst pappa också, och deras historior är lika välkomna. faktiskt är allas historior väldigt välkomna. jag är ju av den typen att ju mer jag vet, ju mer kan jag förbereda mig. och ju mer jag är förberedd, ju lugnare kan jag vara. och ju lugnare jag kan vara, ju smidigare går/känns allt. 🙂

vi är bjudna till lerum på midsommar!
kul!

innan jag ringde e andra gången (inget svar vid första försöket) slog jag en signal till stockholm. p var inte hemma (hon är för tillfället i englandet kom vi fram till) så jag satt med m i fyrtio minuter i stället! han försökte bl a försvara sitt "öh, jag.. ja, jag tror hon är i england" med att jag inte heller visste var hon var, men jag menade nog på att det är en viss skillnad på att inte ha koll på var sin bästis befinner sig, jämfört med att inte veta var man har sin fru! å han var då en smula benägen att hålla med 🙂

katten s – som för fyra minuter sen kom in tillsammans med w – hoppade just upp i knät på lis. precis som w-katten tar hon också efter misty och hennes gosiga bitar. det underliga är att det är först nu, efter att hon äntligen har kommit hem, som de andra månsarna blivit så här gulliga. eller så är det bara en tolkning vi lägger händelseförloppet, och därigenom också i deras beteende.

strax är tvättmaskinen klar. efter att den är tömd ska jag föra över lite sms, sen upp i sängen å läsas.

tjinixen!

nu knödde sig w också upp i m:s knä! = två gulliga pälsar ihop! hon tvättar s lite, men ser inte helt nöjd ut. förmodligen vill hon ha hela platsen för sig själv 🙂 hur som helst; sicken vansinnig tur vi har som har fått såna otroligt underbart gosgulliga små kattdjur!

tjinix igen!

fyrtiotvå
fyrtiofyra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *