fyrtiotvå

m i s t y n
fyrtiotre
veckor är vad jag/vi planerar att det ska ta innan det blir en bäbis. det betyder ungefär exakt nio månader efter bangkok!

som jag skrivit om tidigare: jag mår mycket bättre nu. fortfarande kan mornarna vara jobbiga, och så fort jag blodsockret går ner det minstaste gäller det att mumsa i sig nåt kvickt –  annars föreligger risk för kasshet. det funkar fint hemma, det funkar faktiskt okej på jobbet också. ofta kan jag smita ifrån en liten stund, äta en nåt å dricka mer å så går det över. häromdan var jag dock riktigt kräkmående. detta i kombination med enorm trötthet gjorde dagen otäckt lång. när jag kom hem blidde det snabb mat och sen bums i säng. gosigt!

lilla mistyn är gosigt lagd i sin trädgård. jag hälsar på henne nästan varje dag, och jag har sett att mammakatt och systerkatt varit där nere och nosat och hejat de också. framför allt leker de i trädet ovanför henne, och det känns bra! saknar henne otroligt mycket fortfarande, men jag har ändå funnit nån slags lugn iom att hon nu kommit hem. jag har gråtit mig till sömns flera nätter, och dagen vi begravde henne var hemsk. tis grävde graven och jag grät och mådde illa som fan. i min bil på väg till jobbet sprutade tårarna och jag såg troligen ut som h-lvete hela dan. blev lite bättre på eftermiddagen, men så fort jag kom hem kändes det jobbigt igen. mallis har varit lessen också, och vi har gråtits och pratat härliga minnen ihop. allt för att bevara våra glada misty-tankar..
saknas din mjuka päls, lilla katt. saknas t o m ditt pipiga mjau! hoppas du har det bra i din katthimmel! (hälsa tussi och sella!)

idag har vi gjort trädgård. det blidde fint! skurit kanter och rivit ogräs. inte klara med allt, men en god bit på väg iaf. tyvärr är det de tråkiga landen kvar…! en härlig dag i solen har det varit iaf. perfekt arbetsväder! det ska ju bli regn i veckan, så vi passade på med utomhusarbete. finns ju massor att göra inne, men det blir nog tid för det också 🙂

sverige leder i hockeyn. 1-0. ungefär minuten kvar av andra perioden. en riktigt skitmål var det, den finländske målvakten styrde och tappade pucken i mål (den hade gått långt utanför annars!). men det spelar ju ingen roll: mål är ju mål!

på min födelsedag hade vi familjemiddag hemma med mammor, pappor, bror och äldre gen. det var trevligt! grillad kyckling med potatissallad från prästgatan 18 och sallad slank ner med lådvin och mineralvatten. på valborg hade vi också middag, då med p&e med m och e. tias grillade från daniel skaffad och köpt helleflundra som blev hur mums som helst! han är grym min lilla grillkock! p hade gjort potatis och paj till efterrätt. allt var gott som tusan och trevligt var det! dock, liite mycket barnprat blev det och roligast var att det faktiskt var e som pratade mest (ihop med mig skulle jag tro ;)!

har varit hos anja och planerat kök. har fått ritningarna från thomas, och de blir en bra grund. lite ändringar kommer vi att göra – bl a lägga om ugn/mikro-pelaren. men i det stora hela blir det nog som han ritat! kul är det, och spännande! har fått tag i en snickare också som ska komma hit nästa måndag och se sig omkring. nervis!

lis lagas mat nu så jag måste hjälpas. jag önskade köttsäsås så det blir det!

tjinixen!

m i s t y n
fyrtiotre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *