femtien

femtio
femtiotvå
minuter över fyra vaknade jag för fjärde gången i natt. jag fattar det inte. varför sover jag så förbaskat dåligt? tur att jag inte skulle upp å jobba idag… har varit bamsetrött hela dan.

planen var att vi skulle rivit ogräs och pysslat hela dan. nja. först låg vi i sängen halva morronen: jag fick frukost på sängen (som vanligt när vi är lediga!) och sen traskade vi ut på altanen. medan tis fortsatte ut i trädgården för att vumvumma (grästrimmer heter det nog med korrekt term 😉 satte jag mig på en mjuk dyna vid altanbordet och plockade fram datorn. parallellt med jobbmail la jag in nya millennium-boken (stieg larsson) i itunes och kollade nya favvosajten www.familjeliv.se där det finns allt från rabiata morsor till nervöst pirriga gravidisar – typ såna som jag 🙂 när mallis hade vumvummat klart och stoppat ner dahliorna – både våra egna och de jag igår fick från tjifens hyresvärd (seent, jag vet.. men bättr sent än inte alls osv) så var han lite hungrig så han åkte ner till kvantum å köpte två av de mumsiga nationaldagssmask det annonserats om i lokalblaskan (nåt rosa med grädde och chokladkaksinslag plus jordgubbe på toppen). supergoda var de! jaha. å sen började det regna. å hmm. sen var dan liksom slut… känns dumt, men samtidigt lite gött att inte ha gjort ett jota. en sk mysdag!

ikväll fotboll. spännande!

förövrigt. idag har det snurrat omkring i magen nästan hela dan. samtidigt som det är coolt (såklart) blir jag orolig över min irritationskänsla.. det känns lite obehagligt, att det är nåt som kravlar omkring inuti mig liksom!? är säkert helt sjuk i huvet som tänker så här, men jag kan inte låta bli. och nästa tanke blir följdaktligen; om jag känner så här nu, hur tusan ska det då bli när mage och yngel växer..? nos… i alla gravidböcker jag läser – och det har hunnit bli en del, både fiktiv skönlitteratur och rena faktaböcker – är blivande mammor överlyckliga och mår finfint och känner sig inte det minsta osäkra på sig själva eller sin förmåga som framtida mor. blä för att jag är sån fiskmås…

nu ska vi hämta mat. hungrig! å så spinner det omkring i magnosen. hihi, det kanske är lite mysigt iaf… 🙂

tjinixen!

femtio
femtiotvå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *