femtiotvå

femtien
femtitredje

kort finns i en kortlek. på nåt vis hamnar de alltid i oordning varje gång jag försöker lägga patiens på min iPod… 🙂

det bumpar nästan hela tiden nu. tror den är lagd med ganska jämna mellanrum (har inte kommit på några direkta cykler än), och jag antar att det är när h*n vaknat som det är mest liv! natt/kvällen till idag kände vi vår första gemensamma bump/bumpar! häftigt som tusan! låg och fnissade och m myste och ville känna mer! jag tyckte nog det var (åtminstone) lika coolt för jag vill verkligen på alla vis att tis ska vara delaktig! kanske är det för att jag känner mig lite orolig själ som det känns bra att "dela med mig"!

idag har det varit helt sjukt varmt.. på förmiddagen klarade vi av ogräsangripna framsidan – medan där fortfarande var skugga. tis var duktig och kämpade på en sväng runt hörnet också. själv var jag helt dö' och fick tvinga mig själv att inte gå inomhus.. vill ju vara utomhus i friska luften så mycket som möjligt! – inomhus kan jag va resterande nio månader om året! nu sitter vi t ex på altanen. myggigt som tusan.. men det är det faktiskt värt! m kollar på en film på trean och jag sitter här och skriver. har familjelivat lite, och kollat jobbmail. nu måste jag nog strax va lagd, ska ju upp till jobbet imorron! det är förresten hysteriskt varmt i plåtlådan. idag hade det varit 28 grader igen. har ju satt in en "ac", men det enda den gör är typ att vifta runt luften. iofs, det gör ju det mer lidligt än förra året, när luften tog helt slut framåt middagstid. nu har vi dessutom kortare öppettider. gör nog lite för uthärdandet!

försökte ligga en stund i hängmattan idag. det gick visserligen. en liten stund. en mycket liten stund.. sen kom solen och det blev olidligt där också. senare på eftermiddagen – efter att vi varit på ö&b och köpt kristing&clayton-hejdåpresent och blommor på gardencenter (nä, det heter inte så längre, jag vet, men jag kommer aldrig på vad det egentligen heter) och efter att tis tvättat bilen – under tiden som mallis var och fixade bröd å käk, gjorde jag ett nytt försök och jo, det funkade riktigt fint! låg där och gungade sakta sakta, tittade på himlen genom löven och kände hur det bumpade omkring, när en liten grå måns hoppade upp i mitt knä och var indisk 🙂 svårslaget! livet när det är som allra bäst!!

precis haft msn-kontakt med en gammal kompis nu. det blir lite sorgligt när gamla gänget kommer på tal. vi bara skingrades liksom. det blir väl lätt så. vi hade en ganska kort, men intensivt härlig period! roliga minnen! kanske lika bra att det "tog slut". vi kan ändå inte få tillbaka det vi hade, för lång tid har gått liksom. och nu har det för oss kommit annat emellan (läs: yngel!) som gör att det aldrig kan bli som förr. eller jo, det kan bli visserligen samma typ av liv, men med att annat perspektiv typ. ett helt annat perspektiv 🙂

nä. nu får jag myggpanik! hoppas det är myggfritt – och någorlunda lidligt – i sovrummet.. annars blir det ännu en tuff natt…

tjinixen!

femtien
femtitredje

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *