femtisex

m i s s a n
femtisju

veckor skulle det vara på ett år. det hade blivit lättare att hinna med allt då…

har nog dragit på mig en magkatarr. igår var det vidrigt, värkte i hela magen och jag mådde som en blöt katt. det är ju visserligen ett annat sorts illamående än den jag nästan vant mig vid från början på min karriär som gravid, men den är på ett vis nästan värre eftersom hela världen kretsar kring svimning, smärta och illamående. nä fy. måste försöka ta det lite lugnt. t ex som idag när jag har sju grejer som måste bli gjorda. mina lediga dagar springer sin kos i ett nafs. kan inte förstå vart de tar vägen! nu tar jag mig visserligen en kvart framför datorn – har bl a kollat igenom ritning och offert från köks-anja! – men jag måste sätta fart alldeles strax. ska äta lunch med min far också. behöver rådfråga lite om saker som vi apselut inte kan kring ombyggnation etc. nåt så simpelt som ett fönster: var köper man det och hur går det till?

nu är jag hungrig tror jag. det kurrar i magen? har jag inte tid med 😉

måste riva ur garderoben i nya köksdelen så att vi kan mäta den väggen exakt också. dessutom, disken står upp till taket typ. dammsugning? nja. har jag nästan glömt hur man gör… anja och snickarpeter ska hit imorron eftermiddag och kontrollmäta för diskbänk bl a å då hade det varit kul om det inte ser ut som slaget vid waterloo här.

i eftermiddag åker vi mot göteborg: ska titta på ett köksskåp med hörnsnurr som ska finnas utställt i mölndal. släpper mamma på IKEA under tiden och sen åker vi dit själva. ska kolla om det finns nåt till köket vi kan hitta där. plus kanske nåt enkelt barntillbehör som kan införskaffas redan nu!

nä. rusning!

tjinixen!

m i s s a n
femtisju

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *