femtisju

femtisex
femtioåttonde

miljoners beslut. jisses. tur att det bara är ett kök vi ska bygga å inte ett helt hus!!

det börjar gå att ana upploppssträckan i horisonten nu. men än är det en bra bit kvar innan vi är i mål är jag rädd. fast det är skönt att det inte är fullt så rörigt som för nån månad sen. min magkatarr uppskattar också läget. det blir både billigare och dyrare än vi trott det här. billigare = själva köket. dyrare = t ex golvet som vi helt glömt bort hur jämrans mycket det kostar. får räknas på det! ska till banken på måndag. får se hur glada de är att betala för oss 🙂

imorron trettiårskalajs! skojigt!
var är solen?
och sommaren?
och värmen?
är en smula missnöjd minsann…

måste rusa till jobbet nu!

tjinixen!

femtisex
femtioåttonde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *