h a l v v ä g s

femtitredje
femtiofjärde
kan man säga att vi är typ exakt idag!

festligt!

det bumpas som vanligt och nu har sammandragningarna flyttat sig från nedre delen av magen till längst upp mot revbenen. kändes lite underligt första gången jag fick en förvärk så långt upp, men samtidigt var det skönt att de flyttar på sig. tidigare har det i stort sett alltid varit i nedre högra delen det stelnat till sig. ska bli spännande att följa den fortsatta utvecklingen så klart!

igår hade jag fått svar från sjukhuset på den odling vi tog där dagen före vårt planerade ul. det har visat sig vara en katarr. enkel medicin finns. troligen är det inget farligt – ska ringa på måndag och bli lugnad av läkaren! – och det är så skönt att äntligen ha fått en (trolig) förklaring till de förbenade blödningarna. det känns också skönt att få bekräftat att jag inte "sjåpat mig". det var ju faktiskt nåt som var fel. hur fel vet jag ju inte än, men jag utgår från att det inte är nåt allvarligt. då hade jag väl inte fått  diagnosen i ett brev på posten!?

blir en busy helg det här. igår kväll var vi på teater hallands tolvskillingsopera. det kändes lite ofärdigt, inte helt inrepeterat, och vid närmare inspektion visade det sig att så också var fallet. premiär är egentligen inte förrän 27 juni! bara inbjudet folk tror jag det var. vi satt finfint på rad 2. utom räckhåll för skådespelarnas inblandning men ändå tillräckligt nära för att få en bra syn över spektaklet. ikväll är det togges queen-föreställning på samma scen. vi blir ett litet gäng som ska gå. kul!

ikväll challenge med jobbet. femkamp på liseberg. jag ska inte med. orkar/vill inte faktiskt. hoppar in och jobbar för en imorron också. så kan de som kan/vill festa göra det.

mamma hade ringt igår. missan den lilla gamla månsen har tydligen nåt i munnen som irriterar. ska titta på henne i eftermiddag. å igår kväll/natt kom schweppes in med blödande öga. blev vansinnigt oroliga först, men jag lugnades av att allt (läs: ögat) verkade sitta på plats och att blodet kom från ett sår precis i pälsögonlockskanten. otäckt var det iaf, och jag tvättade lite men lät henne sedan vara i fred. jag gissar att hon läker det bäst själv, utan att jag är där och bråkar med såret hela tiden. idag är det svullet och lite ömt. en smula kladdigt genomskinligt var har lagt sig som en skyddande hinna mellan sår och öga. vet inte riktigt om det är bra eller inte? ska upp och pussa på henne nu å kontrollera hur det verkar. till på köpet hade hon en fästing på nacken. den plockade tis gentilt bort så jag slapp. tur!

men, varför alla månsar på en gång?

lilla lilla missan. ska titta på dig och se hur du mår. du är en gammal katt. kanske vill du somnas in och va gosigt lagd bredvid mistyn under största äppelträdet..

nu ska jag leta vitvaror på nätet som jag sedan ska åka ut till olika köksbutiker för att få offert på. så nu till det jag måste få gjort idag.

tjinixen.

femtitredje
femtiofjärde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *