sextioen

sextio
femtioelva

dagar från idag borde vi apselut ha ett färdigt kök! tiden går fort.. för sen är det typ bara ytterligare 61 dar å sen poff borde vi vara föräldrar.. jösses. det ena av dessa två är tveklöst lättare att föreställa sig än det andra…

fick positiv cred på mitt förra inlägg och det blev jag görglad för! tack! lite slarviga stavfel, okej. men jag bryr mig faktiskt inte om att ändra. oretuscherad verklighet typ 🙂

igår var vi på lollesfest i trönninge. poängpromenad med dunderfina priser. efter maten drog vi vidare till kärradal och kaffe med petra, magnus, krisger, inger-lena, per, jane och gunilla. väldigt trevligt alltsammans! blev ganska sent, men eftersom mattias körde behövde jag inte tänka på tröttheten. oerhört bamsegulligt av honom!!

har idag spendersat lediga dagen med podd-pill och tis har klippt gräset. det har INTE regnat, och tro det eller ej, lite sol har faktiskt stuckit fram från den blå himlen. har känts väldigt lyxigt att kunna gå ut i trädgården utan att klä på sig termobyxorna. tvätten fick torka utomhus och doftas nu sådär mumsigt fräscht. när vi ändå pratar lyx: utehängd tvätt är grym lyx! och nyklippt gräs är bland det trevligaste en näsa kan få bekanta sig med!

min ena hand har varit domnad halva eftermiddagen. inte särskilt oroande, men irriterande. somnat lillfinger som jag inte kan härleda till nånting faktiskt. blir förhoppningsvis bättre efter en god natts sömn.

ska försöka skutta i säng i tid idag. inleder nästa vecka med att jobba sena passet i tre dagar. bussen från transportera mig efter att raKETen visat sig ha bromsbenägenhet även utan chaufförens vilja. fått bildoktorsappointment till på tisdag, så det är utmärkt att det passar att åka kommunalt just den här veckan.

förresten, som alltid roliga samtalsämnen hos axelssons. för ovanlighetens skull höll vi alla med varann men lyckades ändå få en livlig diskussion! uppskattas!

blev till min oerhörda förvåning och missnöjdhet alldeles ställd när en kund häromdan framför informationsdisken på jobbet väser till sitt barn "nu lugnar du ner dig annars lusar jag till dig". önskar att jag sagt nåt och inte bara stirrat fånigt på mänskan i fråga. tror inte ens han såg mitt bläng, så det var helt utan nytta. usch och skäms och tummen ner iaf för föräldrar som drar med sina stackars barn till shoppingbyn och sen inte har förståelse för dessas rastlöshet och ointresse 🙁

för tre dagar sen upptäckte vi att min mage vuxit nåt alldeles oerhört och nu går det ingalunda att dölja nån bäbis! är både nöjd och missnöjd med detta faktum. det är lite mys att det syns, men jag trivdes så fint med att vara liten. alldeles stinnt är det på buken iaf och barnkrabaten (har nästan lämnat arbetsnamnet ynglet tror jag, känns mer som en liten bäbis nu) bumpas på som vanligt där inne. sammandragningarna har minskat. eller så har jag bara vant mig. är lite orolig för urinvägsinfektion. men eftersom vi ska till tina barnmorska på torsdag får vi svar på alla eventuella frågetecken alldeles snart! vågen visar som vanligt allt möjligt och trovärdheten på denna är således i botten. dock. som mest visar den att jag nu gått upp ca 2-3 kg. från första mvc-besöket visserligen 5-6 kg, men eftersom jag gått ner en massa som jag då höll på att gå upp gills det inte riktigt 🙂

pappa ringde idag från strömstad. kom på att jag glömt "boka" stugan för tis födelsedag. passade på att lämna prelimenära datum idag. måste komma ihåg att lämna barnvagnsnamn till honom också!

häromdan var jag å hjälpte mor att skruva ikea-leverans. eller alltså, mest blev det att vi satt i hennes soffa och mumsade matbitar hon fixat och sen var jag helt matt men liite fick vi skruvat iaf! sen kom m dit från jobbet och fick sig också en liten mumsbit och passade på att skruva lite även han. kallt som f*n var det när vi skulle gå hem. hoppas verkligen det håller på att vända till riktig sommar nu!

kom på att jag glömt ebba gillers födelsedag. tänkte på det hur mycket som helst innan, men när dan väl kom (igår) var det helt ur minnet. får gottgöra i efterhand.

bums i bingen strax!

tjinixen!

sextio
femtioelva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *