sextiofem

sextifyra
sextiosex
tusen är ungefär vår samlade förmögenhet i dagsläget. borde det inte räknas som väldans medelsvensson?

och då har jag givetvis inte räknat de lånade pengar som står på ett varbergskonto i väntan på avyttring. från början var de tänkta som fixning av hus, in- och utvändigt. de kom att gå till mestadels invändig fix. plus markiser (men de gör ju faktiskt mest nytta inomhus, även om placeringen är yttre 🙂 och öppen spis. den har vi förresten använt ikväll. när vi installerade den trodde vi väl knappast att vi skulle behöva elda inomhus i slutet av juli?!! nåväl. mysfaktorn är ju hög, och vi utnyttjar de resurser vi har till hands. halva cykelrummet är ju dessutom fyllt med prima björkved. gör klart bättre nytta i skorstenen än som lutmotstånd för min allför sällan använda cykel.

det går flera gånger långsammare nu efter att blåfisk pimpats med mer bollsinne? hur kan han va slöare nu när han fått mer minne?! nåt i den logiken går mig fullständigt förbi.

givetvis regn idag igen. kallt som bövelen är det också. sisådär 13-16 grader idag. vad för jämrans sommar är det vi bjuds på 🙁

hade en snabb ekonomisk diskussion med min mor nu ikväll när hon var här för att vi skulle kunna testa ett ev utbyte av internetuppkoppling under tiden m&jag är i strömstad. jag tror att hon var mer oense med mig än tvärtom. det hela grundade sig i att jag motsatte mig hennes diskusison om värdet av pengar. sen utmynnade det väl i nån slags vi-tycker-inte-likadant-men-måste-ändå-försöka-övertyga-den-andra-om-att-mina-idéer-är-de-enda-braiga. typ.. korkat!

imorron ska jag träffa gamla kursaren anna i göteborg! om jag hinner har jag tänkt skutta förbi gamla kursaren linda en snabbis också. hon jobbar på akademibokhandeln i nordstan så det blir ingen stor omväg direk!. åker från varberg med tåg kl 9:37 och beräknar vara tillbaka tjugo över fem, eller möjligen tjugo över fyra. på kvällen ska vi nämligen till fridas i kärradal å titta/lyssna på tommy körberg. ska bli mycket trevligt! maten brukar vara helt okej där ute, och underhållningen trevlig och intim. eller alltså. den var det förr, innan stället byggde ut med fyrahundra procent. det är m:s föräldrar som bjuder på kalaset. således dubbelt trefvligt 🙂

en kö av bilar mötte mig och marlars när vi kom till jobbet imorse. hela dan var väl typ fullständig, men halvt organiserad, kaos i ullared och jag kan inte förstå att människor frivillig utsätter sig för detta. heelt galet!!

katten w valde att sova nånannanstans hela dan. hon kom in vid åtta-tiden och var då varken trött eller särskilt hungrig samt luktade gammal soffa. antingen är det tanten vi befarar matade och gosade med mistyn som har lagt beslag på även denna vår lilla kissekatt, eller så har hon hittat ett hål i väggen till nåt gammalt förråd där hon sover hela dagarna. iofs är det oftast när det regnar som hon är borta, så jag ska inte skylla nån tant utan bevis. men hur kan hon bli ohungrig av att ligga i nåns gamla förråd? lite skeptiskt och undrande är jag allt minsann.

tror nån att jag kom ihåg att mumsa mitt järnpiller igår? nä. såklart inte. men jag åt ett imorse. har också känt mig lite piggare faktiskt! inbillning?

förresten, innan den ekonomiska diskussionen med mamsen skulle vi gå upp på övervåningen för att titta på gamla tv:n – och skrivbordet – hon kan "få" av oss. vad jag inte tänkte på är att man redan i trappan får se hur fint det har blivit i bäbisrummet på andra våning.. nåväl. nån gång ska det ju visas! å det är ju inte helt klart iaf. fattas i första hand garderobsdörrar och golv. plus det som är lite viktigare: dvs möbler! och lampor. så lite överaskning är det kvar även för mamma c!

på tv gammalt avsnitt av spin city. har glömt att den serien faktiskt kan vara riktigt underhållande!

full fart mot john blund nu,
tjinixen!

ps. idag har emma haft namnsdag 😉

sextifyra
sextiosex

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *