sextiotredje

sextioandra
sextifyra

regndagen den här sommaren lider mot sitt slut. det började okej och var t o m lite sol imorse, men framåt eftermiddag/kväll tyckte vädergudarna tydligen att det blev för torrt i markerna och kände sig manade att fylla på reserverna. det enda bra med det här är väl att elpriset går ner. och hade jag varit snigel hade jag stormtrivts. morr.

det händer då och då att jag blir mer än förvånad (läs: chockad) över människors beteende. det jag närmast tänker på just nu är situation "kund i butik". underrubrikerna kan vara många, t ex "stressad kund i butik" eller varför inte "otrevlig kund i butik" och framför allt, min personliga favorit "krävande och orättvis kund i butik". skulle kunna ägna flera timmar åt roliga/otroliga och sorgliga exempel, men jag väljer att fatta mig kort: vänligen, respektera dina medmänniskor. helst även om dessa råkar vara något så simpelt som arbetare i butik. det bör inte vara så krångligt att tänka sig in i en annan människas situation? och jag kan inte tänka mig att idioten som beter sig illa skulle vilja se sig själv på den plats de placerar den stackare de attackerar på. dubbelmorr.

igår kväll gick jag å la mig lite efter nio. somnade kort därefter och sov sen, enligt uppgift, högljutt nästan hela natten. vaknade en snabbis vid tre å flipperbollade mig till och från toaletten, men slocknade igen ganska snabbt. har trots detta haft arbetsplatsens smalaste ögon. hur ska jag göra för att hålla mig pigg? säg inte att jag sovit för mycket för det är inte möjligt. så länge kroppen själv får bestämma sin sömnmängd kan det inte bli fel. ska iaf ikväll minimera chansen för fortsatt trötthet under veckan genom att mumsa från marlarsen fådda järnpiller. hoppas på omedelbar effekt!?

annars, graviditeten rullar på. mår helt okej, och förutom att jag är fet (om än lokalt, så iallafall fet) så känns det sen de senaste veckorna riktigt bra. bäbisen spinner på för jämnan och håller mig uppmärksam på dess existens. bävar inför framtiden då det som nu är närmast harmlösa snurr och bumpar ska komma att öka i intensitet och styrka. räknar med allt från andnöd/-tappning till nerkissning… vad jag tycker om detta? nja. spelar det nån roll?

nu ska jag va lagd. som väl framgått; mitt tillstånd kräfva mycket skönhetssömn 🙂

tjinixen!

ps. mottog med blandad glädje kommentaren på mitt senaste inlägg. blandningen grundar sig på min ganska tydliga ironi-aning 😉 menmen, all respons är uppskattad respons! hihi! puss nosen 😮

sextioandra
sextifyra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *