sextisjunde

sextiosex
sextiåtta
rullingen i magen igår kväll gjorde mig inte alls nöjd å stackars mallis fick stå ut med en del morr. jag vet, det kommer bli värre, men det gör mig knappast gladare: att det är så himskens trångt för tarmar och övrigt maginnehåll redan nu.. nä. nos och lite mjau.

ska va lagd om ett oerhört litet naffs, vill först bara tjuta ett lite tröttstressat men ganska glatt;

nu har ullisar semester!!

imorron åks det till knarrevik och då utgår jag från att solen iaf behagar lysa en liten smula. ska hämta ut min harry potter på kvantum innan avfärd och den har jag planerat hinna läsa ut 🙂 bryggan ska bli min bästa vän, med eller utan filt och långkalsonger!

det är kallt som tusan nu ikväll. det blåser som vore det september och jag fryser så klart. när vi skulle vara lagda igår hade vi 19,5 grader i sovrummet. bara nån grad över vad vi brukar ha vintertid.

now, hit the sack!

tjinixen!

sextiosex
sextiåtta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *