åtti

sjuttionio
81

-talet håller nog så sakteligen på att tappa sin status som coolt och hippt: till stor glädje för oss som var med under denna era, och faktiskt minns hur jäkla räligt allting var 🙂

idag fyller jag och tias fyra år som gemensamma hedbergsare!

image72
grattis till oss!
(foto: magnus båht)


smhi har fått det mesta om sin bakfot och det i dagarna utlovade regnet lyser konstant med sin frånvaro! dock, idag under frukträden, i hängmattan, kunde vi faktiskt höra ett avlägset åskdunder. kan det måhända vara så att väderguden valt att undanta vår hemvist tillika västkustens pärla från nederbörd just denna gång? vågar knappt tro det, men med tanke på vilken vacker kväll det verkar bli så skulle jag kunna hoppas att även morrondagen bjuder sol! isf har mallis haft världens tur med sin semester, sol i stort sett varendaste dag!

bits and bites har drabbat mig efter gårdagens aftons telefonsession på altanen. mygg i svärmar måste ha mumsat på mina tossar och bein, och detta utan att jag typ märkt det? kli kli har det varit hela dan iaf. och halva natten verkar det som för en del av betten är sönderkliade utan min medvetna inblandning..

det kickas numera för fullt mot höger revben och vi gissar att vi avlat något av följande: 1) en fotbolls-spelare. 2) ett skin-head, 3) en karate-kid. eller 4) bara ett vanligt busfrö.

nu ringdes just m från sin bowling (där han spenderat ett par timmar med att spela sommarserie med klubben) och när han kommit hem ska vi ge oss ner på stan för att jaga pensionärer med skärbrännare. eller, kanske bara sätta oss på en uteservering och äta nåt mums och njuta sista timmarna av bröllopsdagen!

tjinixen!

sjuttionio
81

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *