åttiofyra

åttiotre
(wic) 85
delat på tre är tjugoåtta, vilket är det antal fullgångna veckor vi tagit oss med bäbis i magen!

imorron kommer golvläggaren. enligt egen utsago klockan halv åtta. blir dock inte överdrivet förvånad om han dyker upp både en halvtimme före/efter detta. men då blir det morr.. frågade nämligen om han inte kunde tänka sig sovmorgon. å det kunde han inte.

framåt förmiddagen imorron kommer också markissnubbarna. blir en hantverksdag!

tis har kollat klart på förstaste säsongen av sitt deadwood nu ikväll. tur för honom att han har en fru som i bröllopspresent gav honom en alldeles fräsch ny säsong att glana på 🙂 när han nu ska hinna det, med semestern bakom sig och köksbygg framför sig? blir nåt att se fram emot tror jag: så där i framtiden typ…

gjorde en promenix neråt stan idag och hamnade på bellini (gamla majas). ganska dyrt, men lyxigt att käka söndagslunch ute 🙂

tjinixen!

åttiotre
(wic) 85

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *