åttiosex

(wic) 85
åttisju

hände en massa grejer. framför allt; palme och tjernobyl.

pratade precis med p i telefon. hon ska med sin familj till solbacken på geta quiz ikväll och det lät schysst! räknar med att vi får tillbaka bilen (som är på sista fixet, mystiska "donket" måste lokaliseras) för jag ringde och bokade bord för oss till kl sju! geta går visserligen på exakt då, men vi kan väl försöka vara där några minuter innan kanske. har inte sagt nåt till tis än, men han ringer säkert från jobbet nån gång i eftermiddag. tror inte han kommer sätta sig på tvären dock, "har du lust att åka till kärradal å dricka lite öl?". är utan närmare eftertanke heelt säker på att han inte misstycker!!
lyssnar just på inledningen av thore skogmans sommarprogram i podradion. försöker gå in i det med helt öppna ögon – har faktiskt ingen aning om vad jag ska förvänta mig!? blir mer spännande då egentligen. skulle kunna tänka mig att han spelar en del schysst musik dock så det är synd att pod-versionerna på grund av upphovsrättsliga orsaker är helt musiklösa. fast som det verkar (är nu ca åtta minuter in i programmet) så sjunger han rätt mycket själv, akapella i studion, så jag får lite toner i alla fall.

golvsnubben kom på typ utsatt tid imorse. mer pluspoäng fick han genom att dels spika upp vit kvartsstav (är iaf snyggast nu i början, innan nyanserna på list och stav ev hinner sprida sig) och dels avslutade han hela kalaset med att dammsuga efter sig. bravo! vi funderade ett mycket kort slag på åt vilket håll vi skulle lägga plankorna. för en kontrollrabiat som jag blir ett dylikt beslut lätt en smula ångestframkallande, men jag försöker lära mig att släppa taget och att inte lägga så himskens mycket energi i varje litet val. grejen är ju att det i många fall inte är några stora och/eller viktiga skillnader mellan de olika besluten, men det spelar liksom ingen roll. jag blir knäpp och orolig om jag inte får tänka igenom de eventuella resultaten ordentligt… eller åtminstone en liten smula 😉

det är väldigt soligt utomhus så jag tänkte efter genomlyssnat program – och färdigbloggning – skutta ut i trädgården och kratta gräsmattan som m klippte igår kväll. två flugor i samma smäll, jag får lite sol på mig och mattan blir fin!

tjinixen!

(wic) 85
åttisju

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *