nitti

åttionio
nittioen
inches är ungefär vad våra nya köksskåp kommer att bygga i höjd, dvs typ dryga två dm från taket.

sitter i mjukaste hotellsängen på nordic light i stockholm! är ju här i stan för inköp (tommy hilfiger samt marlboro classics) med mattias. det har varit riktigt roligt idag faktiskt. lite stress och kökbakslag imorse samt ca tjugo minuters tågförsening var iofs en småkass inledning, men de varma vindar som mötte oss när vi steg ut från centralen på klarabergsbron vid middagstid blåste bort alla problem. vi såg fram emot två dagars arbete med däremellan rådande lugn och gos och avslappning. till exempel: spännande färskt på hilifiger (nytt märke på lolles) och kärt besök hos thomas på marlboro, en visit å svenskt tenn ligger också på schemat, tillika försök till nåt slags mammaklädsinköp. i realtid halvligger vi alltså i sängen efter att ha mumsat rumsserverad hamburgare med supermumsiga heta salsan och precis lagom friterade pommsar samt tittat på träningsmatchen (på ullevi mot fifa-rankade 14:e nation usa) på tv.

men så slog locket igen på bägaren och nu är det precis som vanligt. av olika orsaker (jag vet att en av orsakerna kommer att försöka ta åt sig hela äran, men så är alltså inte fallet) är glädjen nästan helt borta och den lilla reserv ork som byggts upp är nästan helt borta.

hade lite glada foton jag (och tis) tänkt lägga upp men jag bryr mig inte om det nu.

det här inlägget är helt olikt mig.

klockan är mycket.
måste försöka sova.
go'natt.

åttionio
nittioen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *