nittioen

nitti
nittiotvå
minuter pågick matchen igår ungefär. sen stod sverige som segrare över usa med ett mål mot noll.

känns lite bättre idag.
fortfarande struligt på olika vis och den spontana glädjen är inte helt tillbakakommen, men jag (vi) är iaf inte lika lessna längre.
ville bara säga det.

så några foton från igår.

 så här glada var vi under dan igår iaf (på tommy hilfiger)

 hamburgare, fotboll, dator och gulligaste nosen i världen i sängen på hotellet

 olik mode av moodbelysning 

mycket god frukost på hotellet (såklart) – jag är annars inte lätt-impad av hotellfrukostar (har ju ätit på många olika ställen i många olika prisklasser: därmed apselut inte sagt att dyrast alltid är bäst) men denna var nåt utöver det vanliga. fräscha grönsaker, görmumsiga bacon (smakade bara på tias portion, orkade inte ta en egen…), delikat egenihoprört filtilltugg av bärsort och perfekt kokade ägg. är så vansinnigt lyxigt att äta från buffé! det finns så mycket smaskbitar som man (läs: vi) inte tar oss tid att fixa hemma. fast vem ställer sig på morronen å skär upp fyra olika sorters melon? och kiwi? och ananas? till exempel 🙂 särskilt god blir ju också denna buffé om den serveras i snygg omgivning. allt på det här hotellet är förresten vansinnigt snyggt. t o m personalen verkar ha genomgått snygghetsprovet med bravur. själv känner jag mig givetvis som en elefant. men jag konstaterar kvickt att det är roligare att vara elefant i vacker miljö än i rälig 😉

nu ihoppackning och sedan shoppning. svenskt tenn bl a.

tjinixen!

nitti
nittiotvå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *