sjuttioåtta

sjuttiosju
sjuttionio
föddes lillebror. en liten plutt som kom från bb till ett hem utan fönster: vi var alldeles nyinflyttade och renovering pågick!

gårdagens hängmatteliv har resulterat i en smula skärt skinn och kliig blåsa på underläppen. trodde att jag som gravid skulle ha starkare motståndskraft mot virus å elaka baciller, men jag tycker mig inte se nån skillnad? fast det är klart, kanske hade jag varit ännu blåsigare utan bäbis i magen?

som tur var hann vi i tid stoppa utdrivning av gamla köket denna veckan. vi låg i sängen i söndags natt och funderade och plötsligt slog det oss: jösses! vi kan ju inte riva ut nåt nu! nya köket kommer inte från hth förrän vecka 36.. ska vi vara helt utan matlagningsanordning i fem veckos? njää.. turligt nog hade snickaren kommit till samma insikt för på förmiddagen dan efter ringde han. på ett vis kunde vi andas ut, det hade blivit stressigt och blä.. nu kan vi skjuta upp problemen ytterligare några veckor och jag min ororliga själ kan hålla sig rolig ett tag till. på ett annat vis blev det lite antiklimax för vi hade ju tusan ställt in oss på att få iväg skräpet. men, och detta är det bästa, nu kan vi hinna flytta och slänga ytterligare dump från garage, cykelrum och övervåning! perf! att solen nu behagat visa sig en smula har förhalat inomhusarbetet något, men med desto större iver kommer vi nu att angripa skräpet i slutet av denna vecka 🙂

på måndag kommer golvläggaren som ska fixa så w:s gamla rum äntligen blir klart. passar sig alldeles utmärkt, för då kan vi ju ha det som så-länge-rum för kökspryttlar under tiden som vi byggs – istället för att belamra biblioteket ytterligare! dessutom kan vi få upp t ex skrivbordet från garaget och därigenom kanske fått tömt där nere. hade varit bästast!!

smhi visade via sin hemsida sol i varberg fram till kl 12. jaha? vardåsestansen?

hör att m pillas och packas från garderoberna i erics gamla rum. bör nog göra honom sällskap!

tjinixen!

ps. m ropar det just blev sol och varmt som tusan ute, har ju enligt smhi några minuter på mig: rusar!

sjuttiosju
sjuttionio

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *