sjuttionio

sjuttioåtta
åtti
(e.kr.) hade vulkanen vesuvius sitt famösa utbrott och de båda städerna pompeji och herculaneum begravdes i aska och damm. 1669 år senare inleddes de arkeologiska utgrävningarna och år 1997 togs delar av dessa uträfningar upp på unesco:s världsarvslista.
(källa: wikipedia)

dagsens prisa gud! här kommer skatteåterbäringen!!:

nästan tretton glada laxar skuttade idag ivrigt in på mitt lönekonto men där blev de såklart inte långvariga utan skuttade om möjligt ännu ivrigare vidare till gemensamma esparkontot i väntan på fortsatt planering kring vidare existens!

dagsens glädjebesked:
m lovade nyss att "om det blir mycket pengar över från köksfixet ska vi köpa en ny soffa"! mjau! jag hoppas hoppas såklart på snabbt och effektivt arbete från snickare och hans gelikar 🙂

dagsens kassa prognos:

smhi snackade goja: solen har lyst hur mycket som helst idag och nåt regn har vi till vår förtjusning inte sett till!

dagen tillbringades på följande vis: frukost, nya biljetter till hbk-ifk beställdes då vi glömt hämta ut de gamla (fy, och ja, vi skäms), nytt rekord slogs i strandtennis (32), gammalt gräsklipp krattades och slutligen, hängmattan brukades. däremellan hann m vara duktigaste fisken och tömma hela erics rum på pryttlar (fick hindra honom från att riva ner tavlor etc, det blir så in i helskotta tomt och ekigt) och fixa lunch i duochja:n. på kvällen kom mycket roligt besök och efter detta talades det i telefon med sthlms-bästisen i 1 timme och 53 minuter (schysst med telias snacka-så-mycket-du-vill-taxa). vi hade mycket att behandla och det var länge sen vi hade så roligt via telefon tror jag! lerum-bästisen ringde faktiskt på kvällen under tiden jag torkade håret i väntan på roliga besöket, men pga dålig tajming bestämde vi att höras längre fram istället. ser mycket fram emot detta, länge sen vi hördes!

m tittar på deadwood. försökte ju få tag på säsong 2 som present till grattis-vi-har-varit-gifta-i-fyra-år-dagen imorron, men det var kört lopp. verkar vara slutsålt från leverantör?

skutt i säng nu!

tjinixen!

sjuttioåtta
åtti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *