(wic) 85

åttiofyra
åttiosex

är min stads stoltaste bidrag till sportsveriges högsta ligor! – förutom möjligen stefan selakovic då förstås, men spelar man för ifk räknas man inte riktigt..! förresten, när jag tänker på det: vi har faktiskt ytterligare ett bidrag: henrik dahl som stundtals plöjer gräs i makrilltröja. men, starkast av dessa stjärnor lyser alltså vårt innebandylag!

golvläggaren dök upp åtta minuter före utlovad tid imorse. jag hade snurrat omkring ett slag från kvart i sex och nån knapp timme framåt så jag sov som en stenbumling när det ringde på dörren. på gott eller ont valde han att riva ut gamla plastmattan och bredspacklade sen det råa betonggolvet där under. blev faktiskt förvånat glad när jag märkte att han faktiskt tog skräpmattan med sig härifrån! pluspoäng! spacklet måste ju torka iaf, så han kommer tillbaka imorron – samma tid antar jag? – så efter imorron förmiddag är det klart att börja lasta undanskuffade kökspryttlar i det rummet.
fredrik från markisföretaget hann turligt nog komma hit innan m cyklat iväg till jobbet. perf, för jag var efter frukost och tidning hur trött som helst och hade lagt mig uppepå sängen med en blå liten måns som sällskap. golvsnubben hade precis åkt härifrån och jag var väldigt tacksam att jag kunde få ligga kvar och vila! det tog en ganska lång stund (jag hann somna!) å sen hojtade han på mig att allt var klart och jag vinglade ner för att säga hej och tack. han log lite åt min trötthet och gratulerade sen till magen. vi pratade lite, jag bad honom hälsa mycket till maria (och barn) och sen skuttade jag upp till whiskien igen. tittade lite på tv, slumrade (hur mycket kan man sova?!) och sen ringde m och väcktes mig och då var jag vrålhungrig! gick ner och värmde lite käk. mamma ringde och frågade om jag lyssnade på sommar och det gjorde jag inte men satte på radion direkt när vi lagt på. det var författaren till svinalängorna, susanna alakoski. blev väldigt besviken. håller nämligen med min mor om att hon var rätt trist. hade hoppats på lite kulturella krumsprång men nåt sånt gick inte alls att skönja under den halvtimme jag hann igenom. får vänta tills avsnittet landat i podradion å isf möjligen göra mig en ny åsikt?

solen skiner lite ute faktiskt. funderar på om hängmattan ska bli
min tillflykt nu i eftermiddag 🙂

tjinixen!

åttiofyra
åttiosex

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *