dirty

cykelsparken
efternamn

dancing måste vara en av världens apselut bästaste filmer!
    

darrigaste fisken blev jag för nån timme sen när jag sittande i sängen hemma (axel önskade byta dagar så att han och natalie kunde göra en romantisk trip tillsammans) satte igång datorn, öppnade jobbmailen å ser en hel drös mail med ämnesrad grattis..! ännu darrigare blev jag när jag ögnade ner till mailet från häggström: slutresultat i playstationtävligen. oj, tänkte jag. sen öppnade jag brevet och läste… så ja. nu sitter jag här å är ps3-ägare!! antar det kommer ta månader innan konsollen dyker upp, men när den väl gör det kommer den vara grymt välkommen så klart. ringde tis direkt och avbröt deras dahlin-inköp för att berätta den oväntade men välkomna nyheten! om jag uttrycker mig sansat: han blev inte direkt missnöjd!

damm- och byggresthuset vi lever i blev igår något mindre damm- och byggrestigt iom att mallis attackerade med lilla trogna gröna siemensmaskinen. den hostar och frustar, är nog inte alls nöjd med tillvaron som grovdammsugare, men kämpar lojalt på för att hjälpa oss göra livet drägligare – och snorfriare. min förkylning verkar ju inte vilja släppa taget, men jag antar att min nattliga snarkning onödigt underbyggs av det dammunderlag vårt boende omgärdas av. kattpäls i all ära, men betongdamm är dess överman i förbaskat-svårt-att-få-bort-facket.

dynga och dassigt är det att stackars tis tappat massa i vikt medan jag bara blir klumpigare och tjockare.  align=känns inte helt rättvist 🙁 hanterkarklanteri, köksstress och planeringspanik har gjort honom både tunnare och stingsligare. kamrat larsson och medborgare wallensvans tycker synd om, och erbjöd vänligt att plocka med honom på whiskey-kväll. och även om jag (givetvis!) inte missunnar honom en trefvlig afton, kan jag inte låta bli att fundera på resultatet av en dylik sammankomst…!

dags för lunch nu. magen kurras en smula!

tjinixen!

cykelsparken
efternamn
2 comments Lägg till din
  1. jojo. detta betvivlas icke! det är det eventuella resultatet av omhändertagandet jag tvivlar på en smula 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *