huset

glendalough
internationella

som gud glömde landar i katergorin skräckisar-vi-nostalgiskt-minns. i samma klass hamnar också t ex de tre första jason-filmerna (80-82), pet sematary (89), the shining (80) och den onda dockan (88). de flesta av dessa filmer åsågs med blandad skräckförtjusning på skrapig vhs i gunillas säng eller på petras vind . problemet med båda videovisningsställen var att endast åtta små flickor fick plats i säng eller soffa, och klassen bestod av nio flicks. kontenta: en stackare fick alltid ligga på golvet framför. sällan har jag under min barndom setts så vesselsnabb som när sittplats skulle paxas under dessa event…

hur ont gör det att föda barn? på ett ungefär. det händer ju att folk spyr. är det av smärta?

huvudvärk, ansiktsont, illamående och snor.
håller väl inte på att bli sjuk(are) igen? 🙁

hujedamej vad det blås ute. väderprognosen lovade regn idag och, jodå, det blidde exakt så. egentligen lika bra kanske eftersom vi varit i farten typ hela dan: från mvc imorse kvart över nio till färghuset halv fyra. däremellan hanns med besök på lolles (kolla rottingvaggskorgen jag tydligen legat i och som nu är tänkt att under första två-tre månaderna hysa hedbergsbäbis), apoteket (stödstrumps), hema (tyg till korgen), bf cykel (crescentbarnvagn), babyhuset (skötbord, stokkesäng m tillbehör/sängkläder samt bilbarnstol – som vi väldigt lyckliga erbjöds att få låna av m-kusinen!), mio (stolar till köksbord), jysk (barpall till kök fyndades för 300:-) samt slutligen hth där köksritare träffades och lugnades (hon var orolig att vi tyckte det var hennes fel att det bliddit som det blev men jag hoppas jag lyckades övertyga henne om att så verkligen inte är fallet. för/och det är det inte).

hemma igen möttes målare som gjorde det sista på tapet och färg. det blev verkligen superfint!! (fast dom glömde lämna tillbaka nyckeln dom lånat…!)

image210
händiga pojkar!

 
har pillat lite med olika grejer i älskade köket nu på kvällen. bl a diskmedelspumpen vi övertygades att köpa som var värstaste projektet att få till. felborrat i diskbänken och vattenrör i vägen. om detta inte kan fixas får hålet pluggas igen för så skevt och ostabilt vis som det är nu godkännes icke!

husbandet kan nu lägga på hantverkare och teknisk installatör till sitt cv. han sitter just på första våning och pillar med telias bredbands-tv. ska bli intressant som tusan att se hur det går! inte för tis alltså, utan med hela grejen. funkar det? köpte billigaste elöverförningsnätverkskitet från topcom häromdan: håller tummarna! OM det fungerar ska imorron bättre ljud- och bildkablar inhandlas. allt för att isf hjälpa philip komma till sin rätt 🙂

hushållet kan för övrigt numera gå och lägga sig i en villa med värme icke bara kaminalstrad. i tisdags sattes pannan i arbete för säsongen och fjärrvärmevatten gör nu återigen nytta på morkullan 6.

tjinixen!

glendalough
internationella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *