kambodja

julafton
lambda

var inte min häftigaste upplevelse. eller jo, angkor wat var coolaste fisken, men resten… njä…


kök!!

kan endlich levereras in pictures!

 
målarna har precis gått ut genom dörren – det ser superfint ut 🙂
och även om tapetklistret inte torkat så väggarna är flammiga är vi såå glada!


  
stilstudie av köks- och matrummets norra vägg
(vänstra "gamla" skåpet är bara grundmålat, kluddaren glömde nog att måla det en andra gång men det gör inget! när det kommer luckor på syns det ju inte ändå 🙂kal-lennat var snällaste idag. det första han såg mig när han kom till jobbet i morse gav han mig en tröstande kompiskram. hade hört om biläventyret och tyckte synd om. blev väldigt glad för omtanken!

kvinnan jag läste om i gp häromdagen måste varit oerhört missnöjd med den man hon nu vid umeå tingsrätt åtalas för grov misshandel av. mannen, som av nån anledning befunnit sig naken framför den nu åtalade, fick av kvinnan bitar av sin pung bortsliten "så att delar av ena testikeln blev synlig". han togs till sjukhus och syddes med 24 stygn. jag kan inte låta bli att undra: vad hade han gjort för att förtjäna detta?

klumpig och otymplig är jag å nu börjar nåt som jag härleder till foglossningar göra sig gällande. på eftermiddagen blir det allt tyngre och motsträvigare att röra sig framåt (kanske går lättare bakåt? inte testat än!). jobbtröjan räcker snart inte över magen och byxorna i storlek jättestor börjar nästan bli lagom under kulan. tjockisheten på fossing och vrist har som jag skrev igår minskat något, men fingrar och händer är desto rundare. inatt vaknade jag faktiskt av att det värkte i fingerlederna. antar jag legat knepigt och klämt till blod/vätsketillförseln på nåt vis.

ket:en står alltså på bildepån. inte hört nåt om status på reparation ännu. tydligen hittar dom inte nåt fel på bilen. men fel är det ju. den ska inte spotta och fräsa. det KAN inte vara normalt? att det sen inte är nåt som syns på deras datorsökning gör problemet desto större såklart. dubbelmorr. igår var jag inte särskilt oroad, nu är jag både missnöjd och ännu mer spott och fräs än ket:en.

knyttet bumpas och rullas omkring som tusan. kan bero på att det börjar bli trångt därinne och att den är missnöjd med sitt allt mindre utrymme. ha! vänta bara! det blir värre – innan det blir bättre. fast då får den andas och bajsa och äta själv. kanske inte så himskens kul det heller i början 🙂

kombinationen moderna tajta byxben – stödstumpor kan bli oerhört omatchande. och problematisk. för oss med diskproblem…!

tjinixen!

julafton
lambda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *