nattsuddare

magnus&petra-bäbis!
olinda

kan man tyvärr inte beskylla oss för att vara nuförtiden… igår kväll blev det visserligen lite sent, men nåt sudderi vart det aldrig tal om utan fundering, huvudkli och hårriv.


nattiné
kallade tis det å det målade in det fint tycker jag 🙂

nästan klart kök trodde vi att vi skulle komma hem till igår kväll! så blidde det inte riktigt. snickaren, som tidigare varit komplette räddaren i nöden, visade sig plötsligt mänsklig 🙂 tydligen hade diskmaskinen bjudit våldsammare motstånd än väntat och en massa annat arbete fick stryka på foten. således var varken golvlister, kvartsstav eller tröskel satta å luckjusteringar hade inte blivit gjorda, men, och detta är det tristaste: trilskande diskmaskinen hade visserligen placerats på för sig aviserat ställe med luckor (samt knoppar), men knopparna – från ikea visserligen – trillade loss när vi dragit i dom några gånger!! okej. jag/vi ska givetvis egentligen hållas inne med missnöjdhshumöret tills snickaren avslutat sitt arbete, men… jag kan inte låta bli att oroas.

nåt bra har hänt idag iaf! efter gårdagens keliga diff i kassan (har fått folk-har-semster-inhoppa i kassan igår och idag) var resultatet idag plus minus noll och det var en stoor lättnad!

nåt som också är bästaste är att elektrikern (hann tyvärr inte fotoföreviga honom imorse, var väldans stressad efter att ha vaknat mitt i natten och sen inte lyckats somna om på görlänge och så vaknat igen av knackknack på dörren 06:59 – elkillen – och slutligen tvingat upp mig när smegen dök upp en halvtimme senare och sedan ätit frukost i sängen och så faktiskt somnat om – tis ställde klockan – så när jag var vaknad och färdigsnosslad klockan kvart i elva var det rätt bråttom för dusch och kollektiv bilfärd till jobbet) gjort klart allt det han skulle! nåväl. okej. en grej han gjort är helt skojigt fel! vi hade lagt in hyllplanen i skåpen, för att de vid behov skulle bli borrade för elkabel, och jo borrade i var de… men hmm.. alltså… hur han tänkt vet jag inte med roligt är det! han har inte borrat jack, utan HÅL för kabeln som sen är

klammerfastsatt längs kanterna! detta hade väl varit frid och okej om det inte var så att hyllorna provisoriskt var satta typ en knapp decimeter från botten av skåpet! vi har nog inget annat än bestick som skulle kunna placeras mellan första (skåpsbotten) och andra hylla! tillrättning fordras så klart! för övrigt verkar elajo-per oerhört perfekt att ha att göra med så vi tror inte det ska bli nåt annat än leenden och fix så fort tillfälle ges. de vill väl kunna skicka sin faktura 😉

nosen hantverkade förresten sönder sin tumme en smula när han och mats grejade. blodutgutelse uppstod, men nån större skada var det nog inte.

nu dags att sova – som vanligt när jag är fädigjournalad!

tjinixen!

magnus&petra-bäbis!
olinda
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *