olinda

nattsuddare
petterssonbäbisen

– vart tog hon egentligen vägen?

oj vad det gått framåt på köksavdelningen! medan jag idag har tjänat pengar har mallis varit görduktiga fisken här hemma å plockat och donat å pillat men även gjort roliga några saker som å t ex koppla in ugnen och testat dess hissfunktion. jag fick också testa när jag komdes hem och jo, det var rätt skojsigt 🙂

ofattbart gulligaste tis har fotat en smula å härmed redovisas resultatet!

 
oh, kökstök (20 september)

 

image208
orange var det här 🙂

observanta läsare kan förhoppningsvis notera en helt ny ton i skällan hos skribenten för tillfället: det lessna är liksom släppt behind. för: det går köksframåt för tusan! å det är roligt! för några dar sen var jag helt säker på att jag överhuvudtaget aldrig skulle vilja vara/kunna trivas i mitt nya apdyra rum men se så fel jag hade för nu sitter jag här på vår odesignade danska plastpall med datorn på virrvarret och ja.. det är faktiskt riktigt mysigt här! tänk då så mys det kommer bli när allt är klart!! (vid jul eller så 😉

optimistiska som vi är vågade vi oss idag också på att påbörja borrning och ditskruvning av knoppar… huvvaligen! eftersom vi fortfarande hoppas på att det går att justera lådorna mot glappfrihet lät vi dessa vara och inledde projektet med de tre konsoller på nederfronten som har luckor. det blidde – tro det eller ej – faktiskt riktigt bra!

oops I did it again har arbetskåmpisen kanske nynnat på idag då han igår enligt skvallret bliddit en smula fööör berusad på bowlingsammankomsten och ofattbart aftontidigt fått bärhjälp upp för trappan hem till lägenheten. festfixare fixar festen kan man säga. iaf den egnaste 🙂

oerhört svullna är tassar och vrister igen. stödstrumpan är min vän. ska träffa barnmorske-tina imorron, får se om hon tycker nåt om tantsyndromsbenen.

och så var klockan mycket igen. vart tar tiden vägen?! imorron mvc-besök, agaton-besök, betala-vitvaror-på-trivas, försöka-köpa-vipp, ikea-tripp (mamma ska följa med!) och kanske nånstans däremellan hinna vara lite ledig också… fast allt ovanstående är ju roliga grejer så det lär inte bli några problem att genomleva ännu en stressig jobb-fri dag!

tjinixen!

nattsuddare
petterssonbäbisen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *