röd

quincy
v i p p

tröja bär vi idag för burmas demokratiska framgångsförhoppningar. själv stöder jag lite diskretare med rött linne under lever-i-varje-dag-melodifestival-hooden.

rymden gör bakterier farliga har i dagarna berättats om i media världen runtom. ingen fara för oss landkrabbor? jag blir lika sjösjuk till sjöss som till lufts och utgår från att outer space är apselut självklar ur må-illa-perspektiv. kan man inte bara ordinera anti-postafen till rymd-bakterierna så blir de måhända lite mindre aggressiva?

rågivningen är proffessionell hela vägen läser jag i annonsering från hth. jodå. till köksföretagets image216försvar måste sägas att all kontakt med ritare/säljare på ovan nämnda firma nog varit en smula proffsig, men (första) rekommendation av snickare var inte bara oproffsig utan också direkt olämplig. denna slutsats kan dras efter informationen vi fått oss tillhanda om usslingen vi haft i vårt hus. att hotas och bete sig oärligt rimmar skitkass med allt jag tror på och vill befatta mig med. med risk att låta tjatig upprepar jag: blä och usch. fortsätter försvaret av köksfirman med ett antagande: de har ingen aning om vad mollérus verkligen är för en figur (trots de i efterhand så tydliga tecknen, t ex att han arbetar utan spikskor och kör japansk suv).

image215rivjärn och trams anser jag om protesterna som mött de driftiga föräldrar i bagaregården som per familj satsat 750 svenska riksdaler på att uppfixa områdets lekplatser. de avogt inställda menar att detta är överklassfasoner. jag menar: well done för bövelen. dessutom, om överklassföräldrarna (för det är väldigt mycket överklass i just bagaregården) nu har möjlighet att satsa tre fjärdedels tusing så ger det ju mer pengar till kommunens mindre bemedlades lekplatser. jag gnäller fundersamt: tänk först – klaga sen.

raKETen fick igår lyckligt sträcka ut på sin väg både till och från jobb. nu får han vilas sig upp över helgen.

tjinixen!

quincy
v i p p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *