skitilla

w e s c o
tjyvpack

skulle det bli om djurgården tar sm-titeln. håller tummarna hårdaste för att typ vilket annat lag som helst vinns…

stenlagd önskar jag att jag varit imorse men givetvis var jag pigga mörten. i huvet. då hjälper det inte att kroppen är tröttare än nånsin. det är jobbigt att aldrig få sova ut liksom. vaknar varje natt av att det är nånting, är det inte blåsbehov är det andningsstillestånd eller allmän ihopsnurrning. dessutom. m:s barn verkar inte vara överförtjust i att jag är lagd på vänstra sidan. det har väl inte läst på lika bra som jag å vet därmed inat att det är den bästaste liggsidan (har nåt med blodgenomströmningen att göra). när jag låg där imorse och snurrades omkring fick jag iaf en massa görbra idéer som nu är helt puts väck. papper och penna vid sängen kan vara ett tips för oss som har bra funderingar men kasst minne.

sex och graviditet. visst. för dom med humor 🙂

snark,
snor,
snurr,
svullen och
stödstrumpor är annars min vänliga vardag. dock:

svullenheten har pepparpeppar gått ner en smula och tro det eller ej, häromdan kunde faktiskt antydan till en fotknöl under höger ankel anas!

schweppes har gjort nåt på sin svans som fått en ganska stor bump på sig. vet inte riktigt om det är ett sår eller ett brott. hon gillar inte att den pillas på och det känns onödigt att bråka i onödan. så länge hon inte har ont låter vi det vara. eftersom hon redan har en smula defekt svans (tippen är knycklad sen födseln) gör det väl inte om den blir lite mer defekt? balans ger den ju, och det är väl svansens enda egentliga arbetsuppgift?

snuttnosen kom i eftermiddags hem från sitt två-timmars-jobb med görmumsiga mignonbaguetter! han hade för övrigt varit duktigast och sålt hur bra som helst. kul med en söndagsöppning som lönar sig 🙂 efter hemkomst har det pillats lite i köket (torkning, påfyllning, fönstertvätt etc) å nu sitts det framför tv:n.

själv ska jag se om jag kan forcera försäkringskassedjungeln och göra mig (och dom) förstådd på hur mkt jag tänkt vara föräldrarhemma. måste väl anmäla att tis tänkt ta ut sina tio pappa-dagar också? måste tydligen göras i förtid har jag förstått?

snart kommer annamaddah och nilsen hit för en kaffefik och en hämtning av snickers. bästaste arbetsbyxorna måste givietvis med till kalmar!

tjinixen!

w e s c o
tjyvpack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *