åkgräsklippare

zoologiska
i s c h i a s

är ett klart underskattat transportmedel 🙂

åskådare och påhejjare ska vi ikväll vara tillsammans med p&m&p som kommer hit å käkar paj – som vi funderat tillverka – och mallis ser mycket fram emot att få öva på t ex blöjbyten. själv ser jag mest fram emot att få se healy bita i gräset och micke nilsson trolla på kanten. ljungan har väl blodig fot fortfarande? å alex får vi klara oss utan. vem står mellan pålarna längst bak? gissar på isaksson, men helt säker är jag inte.

åh så trött jag blir på de förbaskade asfaltsindianerna. 47 större fordon var enligt dagsens gp luftade. exakt när detta skett kollade jag inte så noga, men klantarslar och dumskallar är dom iaf. ge er på miljöbovarna från åtti- och tidigt nittiotal istället era jämrans fegisar. fy skäms. undrar vad de hade haft att säga om denna skapelse från mazda? taiki heter vidundret och jodå. den hade gått in i garaget 🙂 

åminner min glansdagars skav med nyckeln runt det minimalistiskt lillaste hålet i ytterdörren sena nätter/tidiga mornar. döm av min förtjusning när jag idag får se en annons på en av mina sedan länge egna lysande idéer: "fjärrkontroll till huset". jösses va praktiskt! ser genast flera praktiska användningstillfällen: fullastad med matkassar och barn från kvantum. kan dessutom vara väldigt bra om t ex om du glömt bort var du bor. bara att blippa på fjärren och så kvittrar huset till och blinkar sig. typ som "var tusan parkerade han bilen på den här jättestora parkeringen i mörkret när han lånade den?".

å så blir jag trött igen. på t ex att inte få sova på nätterna.
å på den som jag är gift med som är inne i nåt slags retstickshumörsfas.
å på varberg energi som inte kan räkna (har en helt underbar anekdot i ämnet!).
å på att vara en fumlig och klumpig.
å på att sverige som ska vara ett sånt bra land har ett domstolsväsende som kan släppa igenom såna som stureplansidioterna men de fick ju sitt straff i hovrätten iaf och det är väl en tröst. hur fan kan lekmännen i tingsrätten tro att nån frivilligt vill ha en fjärrkontroll i underlivet. ditstoppad av två packade krogtöntar som hon visserligen haft sex med förr men det betyder väl inte att det är fritt fram att slåss och tvingas. de hade inte "uppfattat hennes nej". på samma vis som jag förmodligen inte hade uppfattat att de här krogkändisarna inte hade vela råka hamna framför en bulldozer. till exempel. de kunde ju kanske vilja uppleva lite spänning i sina liv? "vaddå? ett nej? nää. det hörde jag aldrig". för sunt förnuft är tydligen inte juridiskt hållbart.

åtminstone en rolig person jobbar på svenska dagbladet. han ringde hit nyss å försökte hävda att jag hade en innestående premie på hans blaska. till slut blev han övertygad om att han ringt fel person och då gjorde han det enda rätta: han skrattade! det gjorde däremot inte säljaren från göteborgsposten som ringde hit en timme efter att tis redan tecknat prenumeration via en annan göteborgspostensäljare. "men jag söker ullrika", försökte han. "nja. vi behöver bara en prenumeration i huset", förklarade m hjälpsamt. gp-killen gav sig inte och till slut flabbade tis rakt ut "jojo. vi ska försöka vara bara en person i hushållet i fortsättningen. för att underlätta för er på gp!"! "han kanske kan ge bättre pris" hojtade jag i bakgrunden å på så vis dödade vi fullständigt all kommunikation med den stackars säljaren som typ bara la på 🙂 tidningen dök upp idag iaf. tur för första säljaren ska väl sägas för jag hade aldrig tagit en ny prenumeration på tidningen. har haft och betalat för den i många år men på sistone har den fallerat och hamnar nu stundtals bara snäppet över gt – som vi får levererad till dörren av en trevlig yngling på söndagar (jaja. tidningen är skit, men ungdomlig entusiasm ska som jag redan tidigare skrivit om premieras).

å nu ska jag göra mig iordning för vi ska till stan och kanske köpa ps3-spel. om det finns några? och handla ingredienser till ikväll!

tjinixen!

ps. återbesök på banken slapp vi för en massa slantar skuttade in på vårt bankkonto idag. här ska betalas räkningar! – fast de flesta är faktiskt redan betalda.. vad ska vi göra med alla pengar?! 🙂

zoologiska
i s c h i a s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *